Hiánypótló kezdeményezés: indul a JAM Popiskola!

A könnyűzene az életed? Mindig is zeneszerző, dalszövegíró, előadóművész vagy zenei menedzser szerettél volna lenni? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor Magyarország első pop-sulijában, a JAM Popiskolában a helyed!

2011.12.05. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A tehetségkutató televízió műsorok korát éljük, évről évre nagyon sok számos tehetség bukkan fel, de most azok is esélyt kaphatnak, akik kevésbé csillogó módon, nem okvetlenül minden lépést a nyilvánosság előtt megélve szeretnének rövidebb-hosszabb távú sikereket elérni, hanem tanulmányokkal szeretnék mindezt megalapozni.

A vadonatúj kezdeményezés máris maga mögé állította a szakma nagyágyúit.

„Örülök, hogy végre Magyarországon is lesz lehetőségük a fiataloknak popzenét tanulniuk. A tengerentúlon vagy Nyugat-Európában ez már természetes. Rajta, fiatalok, tanuljatok és írjatok szuper, új dalokat, mutassátok meg, hogy a tehetség bárkiben ott lakozhat!” – mondta a Fővárosi Operett Színház sztárja, Bereczki Zoltán.

De nem csak a musical kiválóságának tetszik a kezdeményezés. Caramel, a Megasztár győztese, a Lélekdonor szerzője, aki slágereivel a toplisták élén áll így vélekedik: „Nagyon jó ötletnek, nagyon jó kezdeményezésnek tartom a JAM Popiskolát. Hiánypótló oktatás, olyan iskola, ahol én is szívesen tanultam volna. Kíváncsian várom a növendékek munkáit, és szívesen támogatom is őket, mert tudom, hogy milyen nehéz elindulni ezen a pályán. Végre van egy fórum, ami segít ebben! Srácok! A suliban találkozunk!”

Igen, mert a szakmai ismert előadói, szerzői és menedzserei azok, akik okítani fogják a jövő zenei nagyágyúit, sőt, a diákok lehetőséget kapnak, hogy dalt írjanak a sztárok lemezeire. 4 szakon várják az érdeklődőket, és aki most jelentkezik, és sikeres felvételt nyer – júniusban már az iskola első nagyszabású zárórendezvényén, egy szuperkoncerten csillogtatja meg tehetségét.

Előadóművészet, zeneszerzés, hangszerelés, vagy akár menedzselés – mindent megtudhatsz, ami a popszakmáról érdekel.

„Az előadók utógondozásával nem mindig állnak a helyzet magaslatán a magyar „szakemberek”. Önmarketing, imidzsépítés és megfelelő közönségkommunikáció nélkül viszont énekelhet bárki hibátlanul és tisztán, pár fejsimogatáson kívül, más eredményt nem fog tudni felmutatni. Jó lehetőségnek tartom, hogy van egy hely, ahol megérthetik, megtanulhatják az érdeklődők, hogy mi egy előadó sikerének kulcsa.” A tinik bálványa SP tudja, mitől döglik a légy, és az igazi profit szerinte a dalok mellett a jó menedzselés választja el a középszerűektől.

Csatlakozz most a sulihoz, és játssz, hogy bekerülj a szerencsések közé, akik tehetségük megcsillantatásával ingyenesen megkapják a lehetőséget, hogy a JAM-ben tanuljanak. Részletek a www.facebook.hu/Jampopiskola vagy a www.jampopiskola.hu oldalakon.

Ne maradj le a saját slágeredről!

Címkék: jam popiskola

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend