Hallgasd meg Michael Jackson újragondolt albumát!

A Sony Music/Epic Records és az Estate of Michael Jackson együttműködésének köszönhetően november 21-én került a boltok polcaira az „Immortal” című várva várt album, melynek felvételei a Cirque du Soleil szervezésében zajló „Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour” showjára készültek.

2011.12.09. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az elismert Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) zenei tervező vezetésével készült „Immortal” című album Michael Jackson 40 klasszikus dalának újraálmodott és -tervezett változatát vonultatja fel, mely újszerű és friss, kreatív összeállításával egészen új világba kalauzolja a hallgatókat. Miután egy egész évet a stúdióban töltött Michael eredeti dalaival, Kevin megalkotta az „Immortal” című korongot, melynek köszönhetően új hangzásvilágba csöppennek a rajongók, miközben mindvégig jelen van Michael összetéveszthetetlen hangjának és legendás dalainak ereje és jellegzetessége.

Kevin Antunes a következőket nyilatkozta: „Michael hagyatéka korunk legnagyszerűbb előadójaként szavakkal kifejezhetetlen inspirációval rendelkezik. Az elejétől fogva teljesen világos volt, hogy Michael hangja és jellegzetes zenéje kell, hogy a kreatív energiák lelkét alkossa. A stúdiótól a színpadig jelen volt Michael előadásaiban az a megkérdőjelezhetetlen tisztaság és hitelesség, mely az Immortal készítésénél különös hangsúlyt kapott. Ez a korong Michael zenéje, családja, és világszerte több millió rajongója iránt érzett szeretettel és tisztelettel készült.”

Az „Immortal” biztosan megérinti a szenvedélyes Michael-rajongók szívét, hiszen az album az ő zenei hagyatékát vonultatja fel slágereinek újrakevert változataival, felpörgetett mashupokkal és olyan, a rajongók által korábban sosem hallott újdonságokkal, mint a Jackson 5 „ABC” című dalának egy alternatív változata, valamint Michael „They Don’t Really Care About Us” című slágeréhez készült extra énekkari felvétele.

Címkék: album immortal jackson michael zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend