December 16-án újra Stylewalker Night!

Most, hogy ismét ünnepi díszébe öltözik a Belváros, a Karácsony előtti forgatag időszakában egy estére újra éjfélig nyitva tartanak a kerületi dizájnboltok a Belváros – A jövő városa egyik vezető programjaként működő Stylewalker Night keretén belül.

2011.12.12. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott éjszakai barangolás során a dizájnrajongók „kultúréhségüket” is csillapíthatják, mert a Stylewalker Night jóval több, mint egy egyszerű late night shopping rendezvény; mára a dizájn- és divatrajongók, tervezők, divatújságírók, bloggerek gyűjtőhelye lett.

Az egyedi ruhadarabok és kiegészítők mellett dizájn mézeskalács illetve food dizájnkiállítás, gyerekkönyv bemutató, lakásdekor tanácsadás, posztmodern dizájn bútorkiállítás, nyereményjátékok, tehát az eddiginél is színesebb programkavalkád várja az érdeklődőket. Winkler Nóra itt mutatja be és dedikálja Csillagtúra című könyvét. Az Araz Bistro-beli bemutatón többek között szó lesz ehető festményekről, százmilliós aukciókról és élő adásban összedőlő díszletekről, ráadásul a könyv illusztrátor,a Magyarósi Éva élőben rajzol, és a helyszínen vásárolt könyveket is illusztrálja, közben pedig a Rézangyal egyedi Art Collection pálinkáit is megkóstolhatják a programra látogatók. Fontos még megemlíteni Szentirmai-Joly Zsuzsa textil lámpáinak és Viszlay Márk fotóinak kiállítását is. A Látomásban Lovebug Vivi segítségével izgalmas vintage kaland várja a barangolókat, amíg a Nanushka Beta Store-ba a Turbo zenekar speciális akusztikus szettje miatt is érdemes lesz ellátogatni.

Új résztvevőknek mindenképpen érdemes igénybe venni a Uniquebudapest vezetett túráit, hiszen érdekes információval gazdagodhatnak a magyar divat és dizájn történetéből. Ráadásul most a férfiak sem kerülnek háttérbe, erről a We Love Budapest pasitúrája gondoskodik.

Aki pedig az üzletek mellett a borok világában is szívesen barangolna, annak különösen ajánlott a Stylewalker Bortúra, ahol az innio jóvoltából fehér- és vörösbor, illetve rozékóstoló pontok várják a rendezvény helyszínein a borok szerelmeseit.

Ezalkalommal is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreációi és az exkluzív dizáj márkák termékei, illetve aki az éjszaka folyamán legalább 5 üzletbe ellátogat, és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, a 20%-os kedvezmény további egy hétig érvényes.

A szórólapok a részletes programmal, a helyszínekkel és a térképpel már december elejétől megtalálhatóak lesznek a résztvevő dizájnboltokban!

Természetesen nincsen Stylewalker Night after party nélkül. Ráadásul a december 21-ei buli nem csupán a téli belvárosi dizájnbarangolás búcsúztatója lesz, de az innio borbár nyitásának hivatalos megünneplése is. A bulit az Amoeba koncertje nyitja 20 órától. A formáció egy olyan „alakváltó” műfajt képvisel, melyben jazz, soul és funk dallamok keverednek, kevés hip-hop és neo-soul beütéssel. Rövid szólamfoszlányok, szellős akkordozás és rengeteg apró trükk egymásba fonódása jellemzi a csapat zenéjét.

Az Amoeba-t Silye Dani követi, aki bár ideje nagy részében a főváros legnagyobb szórakozóhelyein szervez és tervez, most azonban a lemezjátszók mögül táncoltatja a nagyközönséget.

Helyszín: innio, 1051 Október 6. utca 9.
Időpont: 2011. december 21., 19:00 – 02:00

A rendezvény összes programja ingyenesen látogatható!

Részletes infó: www.stylewalker.hu

Facebook oldal érdekességekkel: www.facebook.com/stylewalkernight

Facebook event: www.facebook.com/events/146712955432847/

Címkék: night stylewalker

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend