S.O.S. Love: Nézd meg a legújabb magyar filmet a mozikban!

A címmel nem árulnak zsákbamacskát a készítők: a film a vicces-romantikus vonalat erősíti. De nem egy szokványos szerelmi történettel van dolgunk: lesz benne sok-sok bonyodalom és akció, hogy a végére már azt sem tudjuk, ki-kicsoda…

2011.12.16. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A történet középpontjában az S.O.S Love! nevű randiguru cég áll, itt dolgozik Ricsi (Árpa Attila), Marci (Hujber Ferenc) és Öcsi (Hevér Gábor), a főnökük pedig a vagány csaj, Betti (Kovács Patrícia).

Egy nap egy különleges megbízás fut be hozzájuk: egy orosz „maffiózó” (Jevgenyij Szticskin) bízza meg őket azzal, hogy hozzák össze 20 éves unatkozó kishúgát, Zoyát (Christine Kelly) élete aktuális szerelmével, Jake Griffinnel, aki történetesen egy hollywoodi filmsztár (C.J. Thomason). Ha sikerül, egymillió dollár üti hőseink markát. Hogy milyen módon, az már a magánügyük, a lényeg, hogy az imádott hugica elégedett legyen. Mert ha mégsem – na, erre az esetre az orosz kilátásba helyez egy „életveszélyes fenyegetést” is, csak hogy meglegyen a motiváció.

Szerencsére a sztár éppen Magyarországon forgat, ezért teljesíthetőnek tűnik a meló. Ám mire megkörnyékeznék, Jake Griffin éppen visszautazik Los Angelesbe. Hőseink pedig utána, hogy visszahozzák Zoyának, hiszen randiguruságban mégiscsak a hazai terepen mozognak jobban..

Los Angelesben aztán az amerikai nagynéninél kötnek ki (Daryl Hannah), mert természetesen semmi nem úgy alakul, ahogy tervezték…

Nézd meg a film előzetesét! 

Címkék: filmet legújabb love magyar mozi nézd sos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend