LavaLava karácsonyi és évzáró party!

December 23-án, 22 órától neked is a Corvintetőn a helyed az óriási LavaLaza évzáró bulin!

2011.12.19. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Tizennégy önálló buli, hét nemzetközi fellépő a LavaLava krú idei mérlege. A fiatal dj-k felléptek a Volton, a Balaton Soundon és a DumDum fesztiválon is, elindították hangulatos nyár-vasárnapi Open Air sorozatukat a Corvintető teraszán. Mindezek után természetes, hogy évzárójuk alkalmából ismét egy kiváló urat mutatnak be a Blaha Lujza téri klub közönségének.

A párizsi Rodriguez Jr először a Youngsters formáció tagjaként hallatott magáról 2001-ben: első stúdióalbumukat rögtön a Laurent Garnier-féle F Communications adta ki, de 2006-tól Rodriguez már szólókarrierjére koncentrált. Az elmúlt öt évben számos neves művésszel dolgozott, így Dominik Eulberggel, a Pan-Pot duóval, Marc Romboyjal és Maetrikkel. Első önálló LP-je Bittersweet címmel jelent meg Anja Schneider Mobilee labelje jóvoltából. Az album a kritikusok szerint is rendkívül összetett munka: a horzsolósabb house és technoid muzsikák mellett egyaránt megtalálhatók rajta lassabb dubstepbe / electronicába hajló felvételek is.

Az este vendége a Hairy két kulcsfigurája, Naga és Beta, és természetesen a házigazdák is végigbulizzák-táncoltatják az éjszakát a lemezjátszópult mögül.

Időpont: 2011. december 23. 22.00

Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)

Fellépők:
RODRIGUEZ JR live (Mobilee, F Communications – F) – Bittersweet Album World Tour
Naga & Beta (Hairy)
Tolo (LavaLava)
Falcao (LavaLava)
.FeZ (LavaLava)
Jegyár: (csak a helyszínen): 23.00-ig 1000,- Ft utána 1500,- Ft

További információ: www.lavalava.hu

Címkék: lava.buli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend