Decemberi parti: Kollektiva Klub évzáró buli!

December 29-én elbúcsúztatja az évet a Kollektiva az idei utolsó csütörtöki klubestjével. Az évzáró bulinak két vendége is lesz; a Slap In The Bass és Metha, akik 2011-ben sorra aratták a hangos nemzetközi sikereket. A meghívott közönség kedvencek előtt és után a házigazda Kollektiva tagjai elevenítik fel az év legjobb zenéit.

2011.12.21. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Kollektiva a teltházas nyári bulik után szeptember végén indította el heti, csütörtökönként jelentkező klubestjét a Corvintetőn azzal a céllal, hogy fix rendszerességgel adagolják a közönségnek a szerintük legaktuálisabb, legjobb tánczenéket. Az eltelt három hónapban a hazai underground partiszíntér haladó szellemiségű képviselői mellett feltörekvő külföldi dj-tehetségek is megfordultak a bulikon Dániából, Csehországból, Hollandiából és Lengyelországból.

2011 utolsó Kollektiva Klubján pedig olyan hazánkfiai játszanak vendég-szetteket, akik ebben az évben igen jelentős nemzetközi ismertségre tettek szert. A veszprémi Slap In The Bass duó zenéjére nem kisebb név kapta fel a fejét, mint Fatboy Slim, akinek kiadójánál több megjelenést (közte egy slágerlistás reklámdal remixét) is jegyeztek a srácok. Ezen kívül készítettek egy átiratot az újvonalas tánczene egyik legnagyobb nevének számító olasz Crookers számára, ami a 6. helyig jutott a Beatporton, Egypt című saját számukat pedig (amihez videoklipet is forgattak) rongyosra játszották a világ trenddiktáló dj-i Steve Aokitól Laidback Luke-on át Diplóig. A duó szerepelt a legmenőbb zeneblogokon (pl. Discobelle, Mad Decent), összeállított egy mixet a mérvadó ausztrál rádióműsor, a Triple J számára illetve abszolvált több mint fél tucat remixet (egyet itthonra is, az Irie Mafia mellékprojektének) és tucatnyi sikeres külföldi fellépést – eseményekben és eredményekben gazdag évét december 29-én este exkluzív dj-szettben összegzi a Slap In The Bass.

Az évzáró Kollektiva Klub másik vendége a tech-funk irányzat hazai apostola, Metha lesz, akinek dj-kvalitásait jelzi, hogy nyáron az ibizai DJ Bootcamp versenyen második helyezést ért el, több mint 16 ország indulói közül. Nem sokkal ezután megjelent első produceri munkája, amely kiemelkedően jó kritikát kapott nemzetközi producerektől, illetve a Mixmag magazintól, ahol “Budapest Break-fejedelmének” titulálták Methát. Habár ő maga nem szereti az ilyen beskatulyázást, amit jól mutat, hogy idén átkeresztelte nyolcadik éve töretlen népszerűséggel futó partisorozatát, a Breakbeat Massive-ot, amely immár Be Massive név alatt ad teret a minőségi új techno, house és törtütemű zenéknek és az ezek legjavát játszó hazai illetve neves külföldi dj-knek (2011-ben Metha vendége volt többek közt Meat Katie, Zodiac Cartel, Mike Hulme, Evil Nine, Elite Force). December 29-én Metha a szokásosnál is masszívabb szettel készül, amellyel búcsút vesz a corvintetős csütörtöktől.

Metha és a Slap In The Bass spéci szettjeit a Kollektiva három tagja, TMX, Fullstereo és Popbitch a saját 2011-es kedvenceit “leporoló” best of szelekciókkal köríti, hogy fullosan zárja az évet a Kollektiva Klub, amely januártól új formában folytatódik tovább.

Időpont: 2011. december 29., csütörtök, 22.00-05.00

Helyszín: Corvintető (1089 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.)

Vendégek: Slap In The Bass (Southern Fried / No Brainer), Metha (Be Massive / Burn Studios)

Házigazdák: TMX. Fullstereo, Popbitch (Kollektiva) – Best Of 2011 szettek

Belépő: 400 Ft (Belépés csak 18 éven felülieknek!)

Címkék: buli évzáró klub kollektiva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend