Holdviola karácsonyi koncert a Millenárison

Múlt évi nagysikerű, telt házas év végi koncertjük után ezúttal is a Millenáris Teátrumban Karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci Holdviola csapata.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét egy különleges estére készül. 2011. december 27-én, kedden este 20 órától kezdődő nagykoncerten a zene , a tánc és a vizuális effektek mellett – mint új műsorelem – hangsúlyos lesz az irodalmi elemek használata is. Vendégművészként Hámori Gabriella színésznő fogadta el a zenekar felkérését, így közreműködésével prózai elemekkel fűszerezi majd meg az előadást. Zeneileg is kuriózumra számíthatunk: hazánkban egyedülállóan élőben, térhatású hangrendszeren szólalnak majd meg a dalok, amely a zenei kiadványok 5.1-es hangzásának felel meg. Az előadás szerves része lesz ezúttal is a tánc, melyben újra segítsükre lesz a Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai.

A karácsonyi hangulatra a miskolci csapat egy exkluzív új dallal is készül, mely a napokban premiereződik az országos rádiók műsorán. Az élő hangzásra eddig is sokat adó Holdviola most egy 30 fős szimfonikus zenekart is bevont a felvételekbe, méghozzá Pejtsik Péter vezénylésével. Rajtuk kívül közreműködik még a “Kisharang” harangegyüttes: a tizenegy fiatalt Lajhó Gyula instruálta valamint a dalban hallható még Halasi Dóra gyönyörű hárfajátéka. . A dal várhatóan a karácsonyi időszak egyik legszebb felvétele lesz!

Egyfajta előzetesként pedig már a boltokban is megtalálható a Holdviola legújabb koncert DVD-je és CD-je, melyek pont egy éve ugyanezen a helyszínen lettek rögzítve.

Címkék: holdviola karácsonyi koncert millenáris

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend