2012.01.13.@ 10.01

Tomán Szabina: Mrs Árpa Attila csodálatos élete

Azért az nem semmi, amit Tomán Szabina végigcsinált: egy kisvárosi lány fogta magát, és elhatározta, hogy meghódítja a világ kifutóit. Ma már ott tart, hogy nemzetközi szinten elismert modell és útközben nyakon csípte Magyarország „most wanted” macsóját, Árpa Attilát is. Sőt: a „szupermodell és szuperfeleség” státuszokat hamarosan a „szupermama” kitüntetéssel is megtoldhatja.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tomán Szabina: Mrs Árpa Attila csodálatos élete

A manökenek élete nem fenékig tejfel. Melyik volt az eddigi legrettegettebb modellmelód?

Rómában, a Spanyol Lépcsőn minden évben bemutatót rendeznek. Aki járt már itt, tudja, hogy nagyon csúszik, hisz le vannak kopva a lépcsőfokok szélei… ezen 12cm-es magassarkúban, hosszú estélyiben végigvonulni, na az volt életem legrettegettebb munkája! A mai napig nem emlékszem, hogy is csináltam végig… de összehoztam!

Cosmo: Ki az a hazai és külföldi tervező, akinek a ruháját szívesen bemutatnád, de még nem nyílt rá alkalmad?

Szabina: Egyértelműen Ahn Tuan. Nagyon tehetséges, és az én világomhoz nagyon illő ruhákat, és kiegészítőket tervez. Nagyon szeretem a munkáit. A pályafutása pedig irigylésre méltó. Külföldiek közül pedig Elie Saab a kedvenc tervezőm, ő az aki minden eddigi tervezett ruhájában a nőket ünnepli. Az egyik álmom, hogy egyszer együtt ünnepeljek vele: az ő ruhája és én!

Cosmo: Bár az ügynökségeken nincs kirakva „a modelleket etetni tilos“ tábla, azért itt egy prózai kérdés… mit esznek a modellek?  Te szoktál főzni? Van tiltólistás kaja?

Szabina: A modellek mindent esznek, csak mértékkel. Én a végletek embere vagyok… ha oda kell figyelnem a kilókra, akkor előveszek egy jó kis diétás receptet és minden pontját szigorúan betartom, de ha nem kell figyelnem, akkor mindent, mindennel. Imádok enni, szeretem az ízeket. Szeretek boldog lenni, az új ízek kipróbálása pedig olyan dolog, ami engem nagyon boldoggá tesz!

Cosmo: Ki az úr a konyhában: te vagy Attila?

Szabina: Mivel háziasszony vagyok, szoktam főzni, sőt nagyon szeretek is. Mostanában a férjem vette át a konyhában az uralmat, de ő teljesen más megvilágításban alkot: amíg én az anyukám praktikáit viszem tovább és letudom a szokásos menükkel, ő a főzést is művészi szintre emeli. Ízek, színek, illatok varázslatos költeményeit alkotja.

Cosmo: Magyarország egyik legnépszerűbb pasijának felesége vagy. Kapsz irigy megjegyzéseket? Mi volt az eddigi legdurvább?

Szabina: Szerencsés vagyok, hogy ő a férjem. Tíz éve élünk együtt és ezalatt egyszer fordult elő, hogy kellemetlen helyzetben éreztem magam egy másik nő miatt, de ahogy észrevette, azonnal lépett. Attila intelligens úriemberként viselkedik: soha nem hagyja, hogy én, mint a felesége, bárhol rosszul érezzem magam az ő ismertsége miatt. Megvannak a szerepek ebben a házasságban, és jól is működnek.

Cosmo: Hogy teszed helyre az Attilánál bepróbálkozó csajokat?

Szabina: Ez nem az én dolgom. Ha őket nem nevelte meg az anyukájuk, nem hiszem, hogy az én feladatom lenne megtanítani nekik, hogy egy házas apukával nem kezdünk ki. Az én dolgom, hogy a mi gyerekeink tudják, hogy mi illik és mi nem!

Cosmo: Lehetséges egyszerre jó anyának, csodás üzletasszonynak és odaadó feleségnek lenni? Mi a titkod?

Szabina: Erre én magam sem tudok választ adni: ez nem egy matek házi, hogy 2+2=4, és kész a feladat… bennem olyan anyai érzesek dúlnak, hogy ezt tényleg csak az tudja, akinek gyereke van. Szeretni, utat mutatni, tudatni, hogy én mindig ott leszek neki, akkor is, ha nem is kellek mindig, de ezt olyan határok között, hogy egészséges, boldog élete legyen és eligazodjon a világban felnőttként… ezek a legfontosabbak számomra. Amira most 5 éves, és nemtudom, hogy erre a kérdésre valaha is tudnék válaszolni… de vesd fel újra, úgy negyven év múlva egy kávézó teraszán.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend