2012.01.14.@ 16.01

Forró: Filmek randira

Kint nagyon hűvös szél fúj, úgyhogy irány a kanapé, és nézzetek meg egy olyan filmet a pasiddal, ami tele van erotikus jelenetekkel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Forró: Filmek randira

Match Point

Woody Allen izgalmas krimijét akkor is vétek lenne kihagyni, ha nem lenne a közepén az az elképesztően szexis jelenet Scarlett Johansson és Jonathan Rhys Meyers főszereplésével, akik a szakadó esőben egy búzamező közepén lesznek egymáséi!

Last Night

A film középpontjában egy házaspár (Keira Knightley és Sam Worthington) áll, akik külön töltenek egy éjszakát. Míg a férjet a munkatársnőt játszó Eva Mendes csábítgatja, addig a feleségnek ellen kell állnia a hirtelen felbukkanó exszerelmének. Vajon melyikük estéje torkollik vad szexjelenetbe?

Életeken át

Angelina Jolie, a szexis nyomozó egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki felveszi minden új áldozata személyazonosságát. Az egyik lehetséges áldozat és Jolie között izzani kezd a levegő, ami aztán igazi szenvedélyes jelenetbe csap át.

Szerelmünk lapjai

Ryan Gosling félmeztelenül, hogy mást ne mondjunk! A történet egy fiatal fiú és egy gazdag lány szerelméről szól, akik egy forró nyarat töltenek együtt, majd hosszú évek után a szakadó esőben újra egymásra találnak…

Alfie

Jude Law pimasz és szexi, és minden útjába akadó gyönyörű nőt elcsábít, miközben azon morfondírozik, mihez is kezdjen az életével. A film elején egy limuzin hátsó ülésén tesz magáévá egy férjes asszonyt.

Szerelem és más drogok

A dráma és komédia tökéletes elegyítése, szexszel fűszerezve. Anne Hathaway például elsüti az egy-szál-kabátban-beállítok-a-barátomhoz-és-ledobom trükköt, amit te is nyugodtan bevethetsz, csak nehogy a pasidon kívül más is meglássa!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend