2012.01.15.@ 16.01

A top 3 álommunkahely

Nem mindegy, hova kell nap mint nap dolgozni menni, ezért irigyeljük annyira azokat, akik a világ leggyönyörűbb irodáiban melóznak. Most megmutatjuk a legszebb hármat, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy ámulj és bámulj!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A top 3 álommunkahely

Google

Az ott dolgozók szerint nagyon vicces, és vidám a Google zürrichi épülete. A kedvencük a pihenőterem, ahol színes fotelek, játékgépek, egy óriási könyvtár, akváriumok és rengeteg ingyen étel van. Minden egyes szint úgy van megépítve, hogy az összes irodából egyenes út vezet a 300 fős étterembe, ahol mindenki annyit ehet, amennyit csak akar – és semmit nem kell érte fizetnie. A cégnél pedig mindenki 3-4 fős csoportokban és kis irodákban dolgozik.

Pixar

Már értjük, hogyan lehetnek annyira kreatívak az itt dolgozók, hogy olyan szupi animációs filmeket alkossanak meg, mint a Toy Story és a Némó nyomában… Hiszen nekik nem kell szürke és uncsi irodákban ücsörögniük! Bár a képen nem látszik, az épületből gyönyörű a kilátás is, belül pedig lépten-nyomon pihenőtermek vannak

Red Bull

A cég londoni épületében rengeteg félemeleteken elhelyezett pihenő, vagyis ahogy náluk hívják, lounge van, ahol bárki lepihenhet. A tárgyalóasztalok pingpongasztalok is egyben, és itt található az egyik legmodernebb bár és kávézó a világon.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend