2012.01.15.@ 10.01

Szingli lettél? Itt az elsősegély!

Ha elhagyott a pasid, úgy érezheted, hogy totálisan magadra maradtál a nagy világban. Pedig egyáltalán nincs igazad: ezeket a dalokat és a könyvet például mind tapasztalt összetört szívűek készítették pont azért, hogy neked most valamennyivel könnyebb legyen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szingli lettél? Itt az elsősegély!

Barátnők, egyesüljetek!
Candace Bushnell: Nyár és New York (2011)

Te megszámoltad már, hogy a Szex és New York barinői hányszor szakítottak a sorozat alatt? Annyi biztos, hogy tapasztalatuk akad bőven, és az újrakezdésben is nyújthatnak egy kis eligazítást. Candace legújabb könyvében, a Nyár és New York-ban Carrie első NYC-ben töltött évéről olvashatsz, és hidd el, külön szórakoztató élmény lesz a világ talán négy legnagyobb szakértőjétől ellesni, hogyan kell ezredjére is továbblépni.

Amibe nem halsz bele…
Kelly Clarkson: Stronger (2011)

Kelly vadiúj albuma úgy feltölt majd energiával, hogy nem is gondolsz többet az exedre, nemhogy a fájdalmas elválásra! Hívd át a barátnőidet, rendezzetek egy csajos estét és tomboljatok önfeledten a címadó dalra, a Stronger-re, sírd ki magad a vállukon, miközben az Alone-t hallgatjátok, és beszélgessetek a jövőről a The Sun Will Rise alatt.

Írd ki magadból!
Jason Mraz: I Won’t Give Up (2012)

A 34 éves szépfiú valahogy mindig jobban ki tudja fejezni az érzéseinket! Legújabb klipjében a leveleké a főszerep, így nem csodálkoznánk, ha tollat ragadnál, és leírnál mindent, ami benned tombol az exeddel kapcsolatban. Tudod: a szertefoszlott reményeket, az álmokat, a megbántottságot…utána hidd el, könnyebb lesz! A dal pedig erőt fog adni, hogy bizony sosem szabad feladni – ahogyan a megírt levelet sem!

Utánad a könnyözön
Kendra and Mark: Someone Like You/Angel-medley (2012)

A sírás segít gyorsabban feldolgozni a történteket. Két tehetséges fiatal mixelte napjaink legszomorúbb dalait, és valami olyan csodálatos kombináció született, hogy még mi magunk is majdnem elpityeredtünk rajta! Ha szeretnél mindent kiadni magadból, emelt dózisban ajánljuk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend