Az óriás melltartó titka

Te tudtad, hogy létezik H kosaras melltartó? Vagy, hogy a legkönnyebben úgy fiatalíthatod magad, ha kicsit világosabbra fested a szemöldököd? Szerkesztőnk a Stílusakadémián járt, ahol rengeteg érdekes infót hallott.

Az óriás melltartó titka

“A Sanoma Stílusakadémián (www.stilusakademia.com)rengeteg hasznos és érdekes infót hallottam, pedig eddig is folyamatosan figyelemmel követtem a legújabb szépséghíreket, és sminkelésben sem vagyok teljesen kezdő.

(Fotó: Beőr Attila)

Első nap a Cosmo, az Elle, a Marie Claire és a Maxima főszerkesztői beszélgettek a stílusról Kiss Szilárd divatszakemberrel, a kurzus vezetőjével. Utána pedig egy pszichológiai előadás jött, az egész délután pedig a fehérneműkről szólt. Fogt Linda stylist rengeteg darabot mutatott be, elmagyarázta, hogy kinek, mi áll jól, hogyan emelhetjük ki az előnyös részeinket, vagy rejthetjük el a kevésbé szép oldalunkat. Sőt azt is elmondta, hogy a nők legnagyobb része nem jó méretű melltartót hord, és hogy léteznek óriás méretű darabok is, nem csak D-ig van a számozás.

Tipp: Mikor fehérnemű boltba mész, kérd meg a szakképzett eladókat, hogy mérjék meg a pontos méreted!

A második napon – ezt figyeld- egész álló nap sminkeltünk! Gera Panni nemzetközi sminkmesterrel és néhány segítőjével, sőt egy ajándékcsomagot is kaptunk a L’Oréal-tól, amit a sminkesek segítségével személyre szabottan állítottunk össze!

Tipp: Ha kedvesebb és fiatalabb arcra vágysz, festesd a hajszínednél világosabbra a szemöldöködet. Huh, már nagyon várom a következő hétvégét, amikor a hajakról, illatokról, körömről és bőrápolásról lesz szó!”

Birta Brigitta

Még több

weekend