2012.01.24.@ 13.01

Vérfrissítés! Támadnak a vámpírcsajok

Erről a három vámparcsajról eddig nem sokat hallhattál, mert szívós kollégáik folyamatosan lenyúlják előlük a vámpírbőr-barát reflektorfényt. Pedig mindhárom alig várja, hogy végre kimutathassa a foga fehérjét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vérfrissítés! Támadnak a vámpírcsajok

Dakota Fanning
Jane Volturi, Twilight-saga

Még csak 17 éves, de lassan több jelölést és díjat zsebel be, mint az idősebb színészcsajok, és már a szépségipar is érdeklődik iránta. Tavaly maga Marc Jacobs kérte fel, hogy legyen az Oh, Lola! parfüm kampányának arca, amit szívesen vállalt, de sajnos a reklámot többek között Nagy-Britanniában is letilották, mert szerintük a szoknyája hossza és az üveg elhelyezése túlzottan szexire sikeredett. Az elmúlt egy-két évben a Twilighton kívül A rocker csajok című filmben szerepelt, és a színészkedés mellett egyengeti húga, Ella útját is, aki szintén egyre több szerepet kap Hollywoodban. (A Hajnalhasadás I. rész március 3-án jelenik majd meg DVD-n és BluRayen!)

Deborah Ann Woll
Jessica Hamby, True Blood

Az ír és német felmenőkkel büszkélkedő dögös vörös Deborah (26) eredetileg szőke volt, csak 14 éves korában gondolt egy nagyot, és befestette a haját, hogy kitűnjön a tömegből. Színjátszást tanult és Londonban még egy Shakespeare színészi programban is részt vett, hogy tovább képezze magát. Mielőtt megkapta Jessica szerepét a True Bloodban, vendégszerepelt már a Vészhelyzetben és A mentalistában is. Ő maga gluténérzékeny, a családjában pedig nem ritka a choroideremia nevű betegség, amely lassan vakítja meg az áldozatát. Deborah a sztárságát használja arra, hogy felhívja a figyelmét a betegségre, és ebben támogatja a barátja is, aki szintén ebben a kórban szenved, és már sajnos szinte teljesen elveszítette a látását. (A True Blood első, második és negyedik évada megtekinthetőek az HBO GO-n: www.hbogo.hu)


India Eisley
Eve, Underworld – Ébredés

A 18 éves India 2005-ben kezdett színészkedni, amikor anyukájával együtt beválogatták a Headspace című horrorfilmbe. Kisebb szerepek után, 2008 óta állandó szereplője az ABC Family Egy amerikai tini titkos élete (The Secret Life of the American Teenager) című sorozatának, melyben egy tinimami húgát alakítja. A sorozatban kért most egy kis szünetet, hiszen az Underworld negyedik részében ő alakíthatta a félig vámpír, félig vérfarkas hibridet, Eve-et. (Az Ébredés alcímet kapott fantasyt január 26-tól adják a mozikban!)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend