2012.01.25.@ 10.01

5 vicces igen: Esküvő a moziban

A tavaszi szezonra hangolódva összeszedtük a kedvenc esküvői jeleneteinket filmekből. Mutasd meg valamelyiket a pasidnak, hátha az ő kedvét is meghozod a lánykéréshez!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 vicces igen: Esküvő a moziban

Igazából szerelem

Tedd a szívedre a kezed és úgy mondd, hogy nem álmodozol valami hasonló meglepetésről, miután kimondtad a boldogító igent! Keira Knightley-nak és férjének az All you need is love, halhatatlan Beatles slágerét énekelték a barátaik és egy csapat álruhás zenész.

Másnaposok

A kétnapos kalamajka után szénné égett arccal, de azért végre feleségül veszi menyasszonyát Doug. Az egész film vicces, és az esküvői jelenet is szuper, hiszen gyönyörű a helyszín és a menyasszony ruhája is. Abba bele sem szeretnénk gondolni, hogy milyen idegtépő lehetett megvárni, hogy megérkezzenek a fiúk!

Oltári nő

Az összes esküvői jelenetet szerettük, és sokat nevettünk azon, hogy Julia Roberts karaktere milyen furmányos módon szökik meg a nász elől. Végül mégis mindenből megtalálja azt, amit igazán szeret: pasit, ruhát, tojásfajtát.

Alkonyat – Hajnalhasadás

Bella sem várta annyira a saját esküvőjét, ahogyan mi vártuk. Hónapokon át találgattuk milyen ruhát visel majd, és nem kellett csalódnunk, csodaszép volt.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend