2012.01.26.@ 16.01

Penélope-exkluzív: “Mindig is szerettem a hasamat”

Penélopénak minden oka megvan arra, hogy valóban boldognak érezze magát! Nagy szerelemben él a világ egyik legszexibb pasijával, Javier Bardemmel és éppen a napokban ünnepelték kisfiuk, Leonardo első születésnapját. Ja és mindehhez az idillhez még tedd hozzá azt is, hogy az alakja ugyanolyan csodás, mint 20 éves korában volt…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Penélope-exkluzív: “Mindig is szerettem a hasamat”

Ahogy megjelenik Penélope, a levegő máris pezsegni kezd: csak úgy ragyog a mosoly az arcán! Az interjúra sötétkék Roland Mouret ruhában, bézs Christian Louboutin tűsarkúban és persze tip-top formában érkezett. Utoljára a Karib-tenger kalózai negyedik részében láthattad, ahol megmutatta, milyen is egy belevaló női kalóz. Most te is megnézheted a filmet az HBO-n (február 12. vasárnap, 20:00)!

Ha együtt vannak, még szebben ragyognak, mint külön-külön, nem igaz?

 

Nagyon szexi vagy a filmben, pedig éppen a forgatás alatt vártad a kisfiadat. Nem volt sok gondod a jelmezekkel emiatt?

Penélope: Penny, aki a szereplők öltözékét készítette, csodás munkát végzett, így minden jelmez lenyűgöző volt. Szerencsére az én ruháimon is csak néhány igazítást kellett végezni a bébim miatt.

 

A pályád elején el tudtad képzelni, hogy valaha ilyen meghatározó név leszel Hollywoodban?

Penélope: Mint amilyen 23 év múlva? (nevet). Nem álmodoztam ilyesmiről, csupán arra vágytam, hogy színésznőként vagy táncosként dolgozhassak, és minden éjszaka azért imádkoztam, nehogy unalmas munkám legyen. Olyan szakmát képzeltem el, ami inspirál, amiért képes vagyok minden reggel felkelni és órákon keresztül csinálni, mert szeretem. Ez a kívánságom pedig valóra vált. Ahogy sok olyan is, amelyekre még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam.

Mint például?

Penélope: Hogy megnyerem az Oscart, vagy hogy ilyen csodálatos emberekkel dolgozhatok együtt. Többek között Pedro Almodóvarral. De persze a legnagyobb jutalmat azok az élmények jelentik, hogy ennyi érdekes emberrel hoz össze a munkám és körbeutazhatom a világot. Miközben dolgozom, rengeteg különleges kalandban van részem.

Mi hiányzik neked legjobban Spanyolországból, amikor távol vagy az otthonodtól?

Penélope: Leginkább a családom: nem szeretem, amikor a szüleim, a bátyám és a húgom nincsenek velem. Na meg a barátaim, akiket olykor hónapokig nem láthatok. És persze az otthoni ízek (nevet).

 

Szeretsz főzni?

Penélope: Néhány ételt el tudok készíteni, például egy-két spanyol és olasz fogást.

 

Van valami különleges recept, amit az édesanyádtól tanultál?

Penélope: Igen, mindent, amit a főzésről tudok, a családomtól lestem el. Ám nem vagyok egy nagy szakács, de tudom, hogy kell…túlélni a konyhában.

 

Nehéz egy kisgyerekkel utazni? Salma Hayek szerint valóságos kaland!

Penélope: Van egy szabályom, miszerint az interjúkban nem beszélek a családomról. Az nem jelent gondot, hogy elmondjam, mennyire boldog vagyok. Merthogy valóban az vagyok, és szeretem is ezt kimondani. De mindettől függetlenül nem akarok részleteket elárulni saját magamról. A kezdetektől ragaszkodom ahhoz, hogy különválasszam a magánéletemet a szakmámtól. Számomra ez szent.

 

Akkor beszéljünk a külsődről! Van valami titkod, amitől ilyen szexi formáid vannak?

Penélope: Nem vagyok híve a drasztikus fogyókúráknak. Az úgynevezett Mediterrán diéta követője vagyok, ami lényegében egy egészséges életmódra való átállást jelent, vagyis táplálkozz helyesen, csak egyél, és ne koplalj. Egyszerűen szeretem a hasamat. Próbálok sportolni, amikor tudok és van rá időm. Ugyan hajlamos vagyok arra, hogy ellustálkodjam az edzéseket, de tizenhét évig táncoltam, ami ad egyfajta fegyelmezettséget, így noszogatom magam, hogy igenis csinálni kell. A lényeg, hogy igyekszem egészségesen élni, ennyi a titok.

Ha egy lakatlan szigeten ragadnál, mi az a három dolog, amire feltétlenül szükséged lenne?

Penélope: Oh, csupán a családomra, a barátaimra, vízre, ételre és zenére. Jó, jó, tudom, hogy ez több mint három… (nevet)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend