2012.01.27.@ 09.01

Otthonosabb kecó egy nap alatt

Unod a régi lakásod vagy idegen az új albérleted? Olyan egyszerű tippeket szedtünk össze neked, amelyekkel rapidsebességgel feldobhatod az otthonod és mostantól nagyobb mosollyal térhetsz majd haza esténként!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Otthonosabb kecó egy nap alatt

Ez az én pihisarkom!

Találj egy olyan zugot a lakásodban, ahová szívesen letelepednél. Csinálj helyet, szerezz be egy rattan fotelt vagy pihenőágyat, terítsd rá polártakarót és tegyél rá egy kispárnát. Pont illik majd mellé a kedvenc olvasólámpád, végül pedig vedd körbe magad minden olyan cuccal amit szeretsz. A Cosmóid és a könyveid mind-mind elérhető közelségbe kerülnek és neked nem kell mást csinálnod, mint kinyújtani értük a kezedet – és kikapcsolni végre!

Dőlj csak hátra!

Olyan szuper, amikor egy ágynak van fejtámlája! Ha a tiédnek esetleg nem lenne, akkor könnyen csinálhatsz neki! Akassz kispárnákat szépen sorban az ágy fölé, vagy fess egy nagyon csini csajos ál-támlát (lásd a képen), ami olyan megtévesztő hatást kelt, mintha tényleg lenne ott valami.

A hatásos belépő

Bármilyen kicsi is az előszobád, attól még tükrözheti 100%-ban a személyiségedet! Tegyél néhány gyertyát a falra, szerezz be egy antik hatású széket, amire ráülhetsz majd, ha felvennéd a cipellőidet, és legyen mindig egy csokor friss virág szem előtt, mint Charlotte kecójában a Szex és New Yorkból. Lehet mellette egy kisasztal is, amelyre kipakolhatsz a táskából, amikor hazaérkeztél és amin mindent megtalálsz, amire az elinduláskor szükséged lesz. Ugye milyen sok kis apróság és mégis milyen sokat jelentenek?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend