2012.01.29.@ 16.01

Dögös alak szuper kütyükkel

Ebben a fagyban nehéz kimozdulni az edzőterembe, de ha kipróbálod valamelyik menő új kütyüt, tuti, hogy új erőre kapsz majd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dögös alak szuper kütyükkel

Téged mi pörget fel?

A Motorola új találmánya a MotoACTV, amelyet azért imádunk, mert csekkolja a dalokat, amiket hallgatsz edzés közben, és készít egy személyre szabott lejátszási listát aszerint, hogy melyik dal alatt voltál a legaktívabb! Van benne lépés- és kalóriaszámláló is, sőt, Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatod a mobiloddal is.

A motivátor

Sportkütyük terén újdonság, hogy a NIKE piacra dobott egy szupermenő és kényelmes csuklópántot, a Nike+ FuelBandet, ami garantáltan motivál majd az edzésben! Az elégetett kalóriák számán kívül a pánt minden egyes mozgást mér (igen, azt is, amikor leugrasz az automatához egy csokiért), majd azokat pontokká alakítja. A te dolgod annyi (már az edzésen kívül), hogy beállítod, hány pontot szeretnél egy-egy nap alatt elérni és aztán figyeld a LED-es kijelzőt, ami mutatja, hol tartasz.

Indulj virágzásnak!

A Fitbit Ultra olyan, mint egy beépített kis doki, mert mindent figyel: például azt is, hogy mennyit és mennyire mélyen szundiztál, hány lépést tettél meg (ha felfelé lépcsőzöl, azt külön is észleli) és számolja a kalóriákat, amit elégettél. Hordhatod bárhol magadon, a dizájnos virágmotívum az elején pedig esténként mindig jelzi majd, hogy mennyire voltál aktív aznap! Hát nem csúcs?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend