2012.02.12.@ 18.02

Indul Návai Anikó hollywoodi blogja!

Hamarosan olvashatjátok nálunk a világhírű Návai Anikó szuperexkluzív netnaplóját, amit egyenesen a sztárok otthonából, Hollywoodból ír majd csak nektek! Íme az első üdvözlete…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indul Návai Anikó hollywoodi blogja!

Helló lányok, van egy percetek? Hollywoodból jelentkezem, hát persze! Mondanám, hogy küldök egy kis napsütit a neten, de akkor hogy férnének föl a legfrissebb hírek, amikre tuti, hogy kíváncsiak vagytok!

Friss ropogós, hogy Diana hercegnőről végre film készül, ráadásul a halála előtti utolsó két évről, amikor már elvált és kereste-kereste a kék madarat. Sose szeretett egyedül lenni, de azért nem teljesen céltalanul csavargott a világban. Ha engem kérdeztek, legalább tíz színésznőt mondanék kapásból, akire rábíztam volna, hogy eljátssza, de az osztrák rendező valamiért Naomi Wattsban hisz. Mit szóltok hozzá?


Ha egy szerelem beizzik! Ryan Gosling és Eva Mendes úgy látszik, annyira rákattant egymásra, hogy képtelenek abbahagyni a turbékolást! Mikor Eva Párizsban forgatott, Ryan ugrott át Európába. Most Ryan dolgozik Thaiföldön és Eva pattant föl a repcsire. Oké, van köztük pár év korkülönbség, de most tényleg gond, ha Ryan az érett csajokat szereti, Eva meg a fiatal fiúkat? Az a lényeg, hogy tökre egymáshoz valók, egyik sincs elszállva se magától, se Hollywoodtól. Szóval akinek Ryanre fájt a foga, most egy darabig sírjon a sarokban!


Eva Longoria beugrott a fodrászhoz egy mosás-szárításra és olyan lendülettel jött ki a parkolóból a fekete BMW-jével, hogy azonnal beleszállt egy kocsiba. Jó, jó, csak egy koccanás volt az egész, de a srác, akit megtolt, egy csöppet se bánta, mert mit számít a karcolás, ha Eva mobilszámát viheti haza. Ki nem vállalná be, tényleg?


Na és ez?! A mi saját Mihalik Enikőnk ugyan kivel koccintott szerda este a New York-i Ciprianiban? Sarah Jessica Parkerrel, az amfAR AIDS alapítvány gála-partijának háziasszonyával! És további divattippeket kapott Linda Evangelistától, Cindy Crawfordtól és Heidi Klumtól, meg persze Roberto Cavallitól. SJP rózsaszín Oscar de la Renta taftszoknyája a fekete bőrdzsekivel és a fehér bőrkesztyűvel tök dögös!

Folyt köv!


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend