2012.02.25.@ 16.02

Nincs kedved kimozdulni? Mozizz otthon!

Szombat este van, de neked nincs kedved bulizni? Huppanj le a kanapéra, takarózz be, és nézd meg ezeket a romantikus mozikat! (Még a haverokat is áthívhatod, hátha ők sem érzik a lábukban a bugit!)

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nincs kedved kimozdulni? Mozizz otthon!

 

Mosás, vágás, ámítás
Audrey Tautou egy fodrászat vezetője, egy mosás és egy vágás között magánéleti tanácsokkal látja el vendégeit. Régóta egyedülálló édesanyjának pasit azonban nem tud fogni, így kitalál egy nem létező személyt, akinek a nevében szerelmes leveleket írogat. Vagy mégis létezik az illető, csak az anyuka helyett épp a lányába van belezúgva? Humoros, kedves, franciás.

 

Egy lányról
Carey Mulligan egy szófogadó, kitűnő tanuló lányt alakít a filmben, akit aztán megérint a szerelem és felnőtté válás szele. Peter Sarsgaard játssza azt a nála jóval idősebb férfit, aki egy egészen új világot mutat neki, és akibe vesztére fülig belezúg. Keserédes történet, amely sok tanulságot is rejt.

 

Levelek Júliának
Amanda Seyfried Veronában köt ki vőlegényével, aki ahelyett hogy vele turistáskodna, inkább a helyi gasztronómiát tanulmányozza. Az álmodozó menyasszony Júlia házánál egy 50 éve írt levélre bukkan, amire ő maga válaszol. Bonyodalmak, kalandok és a soha el nem múló szerelem sztorija egy meseszép vidéken.

Egy nap
Anne Hathaway az egyetem alatt végig bele volt zúgva az évfolyam sármőrjébe, akit Jim Sturgess alakít. A fiú persze észre sem vette a stréber lányt – egészen a diplomaosztójukig. Azon az estén életre szóló barátságot kötnek, az azt követő húsz évben pedig hol gyűlölik, hol imádják egymást. Vívódó kapcsolatuk néha komikus, néha szívszorongató, de nagyon eredeti.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend