Minden vágyad egy karib-tengeri hajóút?

Magyarországról most indult el az első idegenvezetős hajóút a Karib-tengerre, és megsúgjuk neked, hogy ezek az álomtúrák mostantól kezdve rendszeresek lesznek, így akár te is részt vehetsz egy ilyenen!

Minden vágyad egy karib-tengeri hajóút?

Emlékszel még a Baywatch jeleneteire? Akkor azt is el tudod képzelni, milyen lehet egy luxushajóval azon a vidéken egy utazás: Gyönyörű korallszigetek, fehér homokos tengerpartok és kristálytiszta tenger. És ez nem álom! Sőt, a Start Utazás jóvoltából mindehhez nyugodtan hozzáképzelheted az igazi ötcsillagos élményt: jakuzzizhatsz, színházi előadásra mehetsz, bulizhatsz és még kaszinózhatsz is.

Laza átlagban egy ilyen kaliberű útra életében egyszer jut el az ember.
Az egyéni szervezés körülményes, még akkor is, ha tapasztalt, talpraesett és magabiztos utazó vagy. „Az idegenvezető pedig pont azért dolgozik, hogy mi nyugodtan nyaralhassunk.” – Ezt a mondatot az egyik utas írta Paulovics Katalin idegenvezetőnek, aki erre reflektálva nekünk azt mondta: „Idegenvezetővel felfedezni egy idegen világot egészen más, mintha valaki útikönyvekből készül fel… Az utazók időt és energiát spórolnak meg, ha azokra bízzák magukat, akiknek ez a munkájuk…”

A februári „premierút” sikerességén és az utasok pozitív visszajelzésein felbuzdulva a Start Utazás a jövőben is rendszeresen szervez idegenvezetős Karib-hajóutakat. Ez szuper! A Karib-szigetek csodálatos világa a lehető legjobb rekreációs helyszín azoknak, aki unják a mindennapok monoton melankóliáját, és saját maguk is meg akarják tapasztalni azt a gazdagságot, amit Kolumbusz Kristóf után Jack Sparrow már négy mozifilmben felfedezett.

(Nem azért mondjunk, de már forgatják az ötödik részt is… A Start Utazásnál pedig már lehet jelentkezni a novemberi időpontban induló csoportos hajóútra.)


Mit kell tudnod a hajóról?
A Ruby Princess óceánjárót 2008-ban adták át; 3080 fős vendégkapacitásával a Princess-flotta legnagyobb hajói közé tartozik. A hajón 900 belső és külső standard, deluxe kabinok és suite-ek találhatóak. A kabinok tágasabbak a megszokottnál; a legtöbb balkonos. A hajóút alatt 24 órás étkezési lehetőséget biztosítanak a vendégeknek az á-la-carte étteremekben, bárokban, kávézókban, pizzériákban, vagy éppen a büfékben. A hajó több kiváló minőségű spa-szolgáltatást is nyújt: medencék, szaunák, gőzfürdők gondoskodnak a kényeztetésről, ahogyan a sport- és kulturális éhségünket tenisz-, kosárlabda-, minigolf-pályákon, valamint színház- és mozitermekben csillapíthatjuk.

Miért jó, ha idegenvezetős hajóutat választasz?

1. Az idegenvezetős utazás biztonságot ad. Az idegenvezető a nap huszonnégy órájában áll az utasok rendelkezésre. Segít tolmácsolni, segít megoldani a felmerülő problémákat.
2. Az idegenvezető ismeri a helyi viszonyokat, tisztában van a szokásokkal, ami egyaránt vonatkozik az öltözködésre, a viselkedésre, az ünnepekre, a vízfogyasztásra, a borravalók szokásjogára, illetve fel tudja hívni a figyelnet azokra a dolgokra, amelyek nem szerepelnek az útikönyvekben.
3. Az idegenvezető koordinálja a szigettúrákat; leveszi az utasok válláról a szervezési dolgokat.

        Még több

        weekend