2012.03.02.@ 19.03

Kollektiva szülinap Little Boots-szal

Vedd fel a “kis csizmád”, és gyere bulizni! Ha még nincs programod Március 10-ére, akkor most karikázd be a naptáradban. Ha van, akkor pedig mondd le… ugyanis itt a helyed!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kollektiva szülinap Little Boots-szal

A brit elektropop-tündérével, Little Bootsszal ünnepel a Kollektiva Dj-k csapata. A magyarországi partiszíntér mára ikonikus brigádja éppen öt éve esküdött fel arra, hogy a legbevállalósabb közönséget is megmozgatja sokszor szürreális, és mindig zseniális partiin. A trendteremtő hatás mellett a magyar zenei életre is hatással voltak: ők hozták be a táncparkettre a franciaelektrót és a bassline-t, és nemzetközi sztárokat is hazahoztak nekünk.

A Kollektiva tagjai, Tmx, Fullstereo és Popbitch, és a MusicPlus tévé most egy látványos és feledhetetlen partira hívnak: fotókiállítás mutatja be a Kollektiva eddigi történetének legemlékezetesebb pillanatait, és egy külföldi kedvenc is emeli az est fényét. Little Boots dalaival rendszeres vendége volt a Kollektiva-buliknak. A nyolcvanas évek szintetikus hangzásait modern popköntösbe öltöztető slágere, a Hands hatalmas sikert aratott, meg sem állt egészen a brit albumlista ötödik helyéig, azóta pedig több dalára is őrült bulizásba kezdünk, akárhol halljuk is meg őket. Little Boots itt, Budapesten ad először ízelitőt második lemezének készülő dalaiból!

A március 10-én, szombaton éjjel tehát találkozunk a Merlinben, ahol a Kollektiva és Little Boots mellett a Death Disco és a Kunk dj-i zenélnek majd nekünk – nem maradnak el tehát indie, trash pop, diszkó és glamrock dallamok sem. Hurrá! Végre felveheted a szekrényebb legőrültebb outfitjét is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend