Állapot: “Most raboltam ki egy házat!” A legpancserebb bűnözők a Facebookról

Elhoztuk neked azt a Top 5 lúzer-profilt, akik ezután az üzifal helyett maximum már csak a börtön falára írkálhatnak!

2012.03.06. 10:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Állapot: “Most raboltam ki egy házat!” A legpancserebb bűnözők a Facebookról

5. Börtönbe böködve

Hihetetlenül vicces szitu történt nemrég az amcsi Tennessee-államban, ugyanis egy nőt azért tartóztattak le, mert megbökött valakit a Facebookon! Na jó, azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy távolságtartási végzés volt ellene, de ő azt hitte, hogy ez böködésre nem vonatkozik. Sajna tévedett, így éppen a bírósági döntést várja, hogy mennyi időre kerül lakat alá…

4. A spam királya


Sanford Wallace volt eddig szinte az egyetlen, aki ki tudott babrálnia Facebookkal. A pasas annyira vagány hacker, hogy sikerült megcsinálnia, hogy a Facebook megnyitásakor egy másik ablak is felugorjon, mégpedig egy olyan, ami egy pornós-szerencsejátékos oldalra visz. A spam királyának is hívott csávónak negyed millió dollárt kéne fizetnie a Facebooknak, és még jó pár hónap vagy év bünti is jár majd neki a kóterben!

3. Ítélet: pancser!


Hűha, ez még nálunk is kiverte a biztosítékot! Egy pennsylvaniai fiatal, Jonathan Parker betörés közben rendszeresen szörfölt is egyet a lakók számítógépén, csak aztán egyszer abba a hibába esett, hogy elfelejtett kijelentkezni a Facebookból, mielőtt meglépett az ékszerekkel. Jujjj…hát kijelentezni a börtönből most már, ha akarna, se tudna!

2. Ne pózolj!

Tudtátok, hogy Angliában egy egész osztagot tartanak arra, hogy levadásszák a Facebookos bűncselekményeket? Bizony, így az elmúlt hónapokban több fiatal pasi is lakat alá került, miután a lőfegyvereikkel pózoltak az adatlapjukon!

1. Leszel az ismim?


Nem hiába végzett az első helyen Maxi Sopo, aki egy laza bankrablás után átruccant Mexikóba, hogy kipihenje a nagy izgalmakat. A hapsi nyaralt egyet Cancun-ban, és volt olyan ügyes, hogy mindenről beszámolt az üzenőfalán. A bökkenő csak az volt, hogy ismerősnek jelölt egy másik nyaralót, aki, mint kiderült, kapcsolatban állt az igazságszolgáltatással. Ezután már könnyű volt lecsapni a marhára…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend