Lakást keresel? Költözz Carrie kecójába!

A Szex és New York legendás főszereplőjének otthona potom 2 milliárd forintnak megfelelő összegért. Azért úgy tudjuk, alkudozni lehet!

2012.03.10. 18:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lakást keresel? Költözz Carrie kecójába!

Persze ennyi lóvéért nem csak azt a címet vásárolhatja majd meg magának a lakó, hogy “Carrie Bradsaw világhírű gardróbjának tulajdonosa”, hanem egy egész lépcsőházat kap! Az ikonikus házat ugyanis egyben árulják: négy emeleten öt hálószoba és hat kandalló vár a nagy-nagy családra (vagy a nagy-nagy pénztárcával rendelkező Carrie-rajongóra!).

Bár a sorozatban a csajszi az Upper East Side-on lakott, a kecó valójában a West Village-negyedben található, ami szintén nagyon felkapott környék. A kérdés csak az, a mi foglalkoztat bennünket, hogy vajon miért költözött ki az előző tulajdonos mindössze négy hónappal a vásárlás után. Lehet, hogy túl sok rajongó leskelődik be az ablakokon vagy egész álló nap turisták fotózzák a legendás lépcsőket? Persze az is elképzelhető, hogy az ex-tulaj egyszerűen átcuccolt a Lila Akác közbe, mert a Született feleségek az új kedvence! Ti eléldegélnétek Carrie lakásában?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend