2012.03.11.@ 10.03

Beszélgess Grace Kelly-vel!

Sokféleképpen nevezhetnénk Grace Kelly-t: ő az, aki egyetlen élet során volt Oscar-díjas színésznő és monakói hercegné is, divatikon és a paparzzik célpontja, csillogó sztár és földreszállt angyal. Ugye világos, hogy miért imádjuk mi is?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beszélgess Grace Kelly-vel!

Álmodoztál már valaha arról, milyen csodálatos lenne elbeszélgetni Marilyn Monroe-val, vagy Greta Garboval, vagy más Hollywood aranykorában élt dívával? Most összegyűjtöttük és lefordítottuk neked Grace Kelly legizgalmasabb és legérdekesebb vallomásait, és hogy kicsit olyan legyen, mintha még mndig velünk lenne, egy képzeletbeli beszélgetésbe fűztük a tőle származó idézeteket.

Miért hagytál fel a színészi kariereddel annak ellenére, hogy mesés sikereket értél el?
Elmondom, miért érzem úgy, hogy készen álltam a távozásra. Amikor kezdő színésznő voltam Hollywoodban, reggel nyolc órára kellett a sminkszobában lennem. Amikor már ismert színésznő voltam, hétre kellett mennem. És mire beértem, már láttam, hogy Joan Crawford és Loretta Young ötre érkeztek! Isten őrizzen attól, hogy a szakmában maradjak addig, míg egyre korábban és mégkorábban kell felkelnem, és egyre csak tovább tart, míg a kamera elé állhatok.

És persze híresen viszolyogtál a paparazzóktól is.
Nos… a sajtószabadságot sokan úgy értelmezték, hogy azzal nem sok szabadságot hagytak nekem.

Hogyan sikerült megőrizned az őszinteségedet és a kedvességedet, miközben ennyire idegennek érezted magad ebben a közegben? Honnan a tartásod?
Az édesapám az a fajta ember volt, akivel álom eltölteni egy estét bárki számára. Egyszerű életszemlélete így hangzott: „Hiába vársz valamit, a semmiért nem kapod meg.” Mindent ki kell érdemelnünk, őszinteséggel, és persze munkával.

Még egy nőnek, sőt egy hercegnőnek is?
Igazi feminista vagyok. Hiszek abban, hogy egy nő bármire képes, és bármit megtehet, amit a fejébe vesz. Ugyanakkor a nők az egyenjogúság megszerzésével egy kicsit a elveszítették a varázsukat .

Könnyebb lenne megtalálni a boldogságot egy régmúlt században?
Tudatosan kerülöm a visszatekintést. A megbánásnál jobban szeretem a szép emlékeket.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend