Újra eljött a fiúbandák ideje

Minél közelebb a világ vége, annál furcsább trendek bukkannak fel. Az még csak hagyján, hogy újra divat a műanyag szandál, de most megjelentek a szívtipró nagycsoportosokból összeállított fiúbandák, akik miatt a bolygónk ismét csajsikoltozástól lett hangos. Bemutatjuk a The Wanted és a One Direction zenekarokat!

2012.03.14. 13:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újra eljött a fiúbandák ideje

Így van, lejárt a szólóban nyomuló csajok ideje: a nullanullás évek Lady Gagáról, Rihannáról és Beyoncéról szóltak, de most megint fordult egyet a világ és viszatértek a kilencvenes évek! Tudod, azok a szép idők, amikor babaarcú, szépen gondozott szemöldökű fiúk énekeltek nekünk fülbemászó és ellenállhatatlanul nyálas szerelmes dalokat és amikor mindannyian meg voltunk győződve arról, hogy az életünk semmit nem érne Robbie/Nick/Justin/Ronan/Bastiaan/Az Aktuális Szépfiú nélkül.

A brit Cosmo már néhány hónapja befotózta a The Wanted tagjait, íme jobbról-balra a srácok: Jay, Nathan, Siva, Max és Tom

Elég csak megnézned a The Wanted Glad You Came című klipjét, hogy újra átéld a régi szép időket. A srácok persze mind más-más karakterek, hogy minden csaj megtalálja a neki valót: Max a kopasz rosszfiú, Jay a művészlélek vegetáriánus, Siva az egzotikus ex-modell (Srí Lankáról származik), Tom a sportos-vicces fiú és Nathan, a kölyökképű hm… kis kölyök (nem mintha nem lenne mindannyiuk kölyökképű, de mindegy).

És persze nincs fiúbanda konkurencia nélkül, szóval itt a brit X-Faktorból világhírűvé vált One Direction. A tagok mind külön-külön, szólóban próbálkoztak a tehetségkutatóban, de Simon Cowell és zsűritársai javaslatára végül közösen indultak és egészen a 3. helyig jutottak.

A One Directions tagjai jobbról-balra: Niall, Zayn, Louis, Harry és Liam.

Lássuk, kik a tagok: Niall a szőke cuki srác, Zayn az egzotikus rosszfiú (félig pakisztáni), Liam a sportos-romantikus, Harry a cougar-nénik cukimuki kedvence (17 évesen évesen egy 31 éves nővel járt!), Louis pedig a banda vakítóan kék szemű frontembere.

És a legfurcsább dolog? Bármennyire is tiltakozol ellene, nagyon nehéz nem szeretni ezeket a fiúcskákat és a fülbemászó dalaikat. Még ha nem is a pasit látod bennük, hanem az édes óvodást, aki nagyon ügyesen adja elő magát a színpadon. Csajok ideje színt vallani! Ki kattant rá újra a fiúbandákra?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend