2012.03.25.@ 10.03

Így mozizunk mi: A Cosmo szerkesztőségének kedvencei

Összeszdtük azokat a filmeket, amiktől jó kedvünk lesz, amiken sokat nevetünk, vagy csak szimplán nagyon-nagyon szeretjük. Ha nincs még ötleted vasárnap estére, nézd meg az egyiket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így mozizunk mi: A Cosmo szerkesztőségének kedvencei

Bethlen Júlia, tervezőszerkesztő:Ocean’s Eleven – Mert itt végre a rosszak a jók!”

Boros Kinga, szerkesztő: Förtelmes főnökök – A poénjain annyiszor tudok nevetni, ahányszor csak megnézem és Jennifer Aniston is nagyot alakít benne.”

Birta Brigi, szerkesztő: Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt – Aki ismer, tudja, hogy legalább ezerszer láttam, mert képtelen vagyok megunni. Elképesztő, hogy mi, csajok mennyire hülyén tudunk viselkedni néha, az viszont megnyugtató, hogy ennek ellenére is ránktalálhat a szerelem!

Nagy Boldizsár, szerkesztő: “Koszorúslányok – Azért ez a kedvenc filmem, mert pont az ellenkezője és kicsit a paródiája is a megszokott, amerikai csajfilmeknek és közben beszól a “trendi” pasivígjátékoknak is, miközben letesz az asztalra valami teljesen újat és frisset. Igaz, hogy tele van túlzásokkal és “gusztustalan” poénokkal, de szerintem az csak jót jelenthet, ha kicsit fenékbe billenti valaki az egyhangú romantikus vígjátékok készítőit. Ja és azért is szeretem, mert ez az első vicces és okos női film a Bajos csajok óta, ami nem a pasizásról szól, hanem arról, milyen bonyolult és szép dolog is a barátság.”

Reiser Zsuzsi, koordinátor: Kapj el, ha tudsz – Egyszerűen szenzációs ez a film, nem tudom megunni! Sokáig nem akartam megnézni, mert sem Spielberg, sem DiCaprio nem tartozik a kedvenceim közé, de örülök, hogy adtam neki egy esélyt, mert azóta imádom ezt a filmet! És már tudom, hogy az előítéletet néha bizony érdemes félretenni…”

Sabján Johanna, főszerkesztő:Az eladólány – Már kb. százszor láttam, mert minden megvan benne, amitől jó lesz egy film: kicsit vicces, kicsit szomorú és romantikus! Szerintem ez Steve Martin legjobb alkotása!

Sebestyén Hédi, szerkesztő: Vicky Cristina Barcelona – Azért az egyik kedvencem, mert az egyik legszebb városban játszódik, egy zseni rendezte (Woody) és méghozzá remek színészekkel (Penélope Cruz legjobb alakítása). A legfőbb üzenete, hogy semmit ne tervezz el túl komolyan, mert úgyis borulhat minden.”

Sinkó Edit, vezető szerkesztő: “Amelie csodálatos élete – Hogy miért szeretem annyira? Mert így egy kicsit visszatérhetek Párizsba. Mert ott a kertitörpe is utazhat. És mert egy kicsit én is Amelie vagyok. Na jó, nem is kicsit!”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend