2012.03.26.@ 15.03

Amy Winehouse budapesti kalandja

Hamarosan megjelenik egy izgalmas könyv, amiből kiderül, mi zajlik a fővárosi szállodák legdrágább lakosztályaiban. A Luxushotel, Hungary című kötetbe mi már most beleolvastunk és találtunk benne egy érdekes sztorit Amy-ről!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amy Winehouse budapesti kalandja

Kordos Szabolcs szerzőnek nem volt könnyű dolga: a hotelek dolgozóit ugyanis szigorú titoktartási szerződések kötik, tehát nem igazán mesélhetnek arról, mi történik a szobaajtókon túl. Neki mégis sikerült kifaggatnia néhány takarítónőt, pincért, bárpultost, londínert és szállodai felső vezetőt, így rengeteg érdekes története gyűlt össze. Elég bátor a srác, nem?

Íme egy részlet a könyvből, amit a megjelenés előtt csak itt nálunk, a Cosmo.hu-n olvashatsz!

Akadnak olyan szállóvendégek, akik sajnos soha többé nem térnek vissza. Ilyen a 2011 nyarán legendává vált Amy Winehouse is, aki egy korábbi Sziget Fesztivál idején jelent meg az egyik belvárosi szállodában az akkori barátja és egy testőr kíséretében. Akik látták, aligha felejtik el a belépőjét: az énekesnő mezítláb, sárga esőkabátban táncolt a lobbi közepén, a szállóvendégek döbbent tekintetének kereszttüzében, miközben erősen kitetovált barátja a prospektusok szétdobálásával ütötte el az időt. Alig álltak a lábukon, és nem csak az alkohol dolgozott bennük. Bár nem volt magánál, azt pontosan tudta az énekesnő, hogy mit akar: egy Dunára néző szoba volt minden álma. A szálloda bemutatását rendhagyóvá tette, hogy ő és a kedvese minden lakosztályban táncra perdültek. A férfit főleg az ágy, a sztárt pedig kizárólag a panoráma érdekelte, megszállottan hajtogatta, hogy a Dunát akarja látni. Mindkettejüket alaposan megkávéztatták, majd odaadták nekik a lakosztályuk belépőkártyáját. Az énekesnő alig mozdult ki a szobából, inkább a szobaszervizzel hozatta fel a rendeléseit. A férfi néha elbóklászgatott a lobbiban, s a sztárok magánéletében kevésbé naprakész kollégák is könnyen kiszúrták: egy szál bőrnadrág volt a komplett ruházata. Néhány nap elteltével mosolyogva, józanul búcsúztak a személyzettől. Akkor még senki sem sejtette, hogy örökre.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend