2012.03.31.@ 10.03

Bizarr esküvő Éhezők Viadala-módra

Ha azt hitted, már láttad a legőrültebb tematikájú esküvőt, amit a Szépség és a szörnyeteg vagy éppen a Twilight ihletett, akkor most figyelj: itt az új trend, Az éhezők-viadala lagzi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bizarr esküvő Éhezők Viadala-módra

Nem tudjuk, egyáltalán hogy születhetett meg ez a bizarr ötlet: Az éhezők viadalnának sztorija ugyanis az, hogy 24 gyerek halomra gyilkolja magát egy erősen a náci Németországra hajazó birodalomban, amit végül túlél egy fiú és egy lány, ronda sebesülésekkel. Nem az a tipikus, romantikus love-story, na!

De ez az amerikai pár valószínűleg olyan hihetetlenül szerelmes, hogy a rózsaszín ködtől nem is láttak el a moziban a vászonig és csak annyit fogtak fel, hogy vannak benne íjak, nyilak és valami színes bogyó (spoiler: méghozzá mérgező bogyók, mi kifejezetten nem ajánlunk ilyesmit esküvői vacsorára!). Szóval rendeztek is gyorsan egy Éhezők-esküvőt, ha már ugye ez az új Twilight.

Ti mit szóltok? Mi ezek után alig várjuk, hogy bemutathassuk nektek a Schindler listája- és a Holtak hajnala-témájú esküvőket! Na jó, ez persze csak vicc volt…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend