2012.04.02.@ 13.04

Üvöltő celeb – 3 sztár, aki látott már szellemet

A sztárok természetesen tele vannak izgalmasabbnál izgalmasabb sztorikkal, és egy kis hírverés és némi honorárium kedvéért szívesen megosztják a legrémesebb kisértethistóriáikat is a nagyvilággal.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Üvöltő celeb – 3 sztár, aki látott már szellemet

Lisa Rinna – Kisértet Melrose Place-en

A Melrose Place egykori sztárja, Lisa Rinna manapság leginkább plasztikai műtéteiről híres, és persze még mindig összesúgnak a háta mögött: „Ott megy az a mocsok kis Taylor, aki tönkretette minden szereplő életét a Melrose Place-ben.” Nem csoda, hogy a sors keményen megleckéztette, és ráküldött egy démont. Lisa egy amerikai tévéshow-ban mesélte el: házát egy magányos kísértet lakja, amely azt várja tőle, hogy a színésznő költözzön ki onnan, hiszen ez az ő otthona. A szellem mindemellett nem képes felfogni, hogy ő bizony már régen alulról szagolja az ibolyát, és minden nap megkérdezi Lisát, „Hol a családom?” Reméljük, azért legalább zuhanyzás közben békénhagyja a szappanoperasztárt.

 

Daryl Hannah – Rémálom vagy valóság?

A Kill Bill könyörtelen hősnője, Daryl Hannah kislánykorát Chicagóban töltötte, az itt tapasztalt paranormális tevékenységek pedig annyira kikészítették, hogy gyűlöl viszatérni a városba. Daryl akkor kezdett szellemeket látni, mikor szülei csúnya váláson mentek keresztül, a kislány pedig elveszítette a kapcsolatot a realitással. Képtelen volt aludni az őt gyötrő rémképek miatt, majd mikor az aggódó szülők elvitték őt egy menő pszichológshoz, az nem hitt a leányka kísértet históriáinak, és azt mondta: képzelgéssel próbálja feldolgozni a válást.

 

Haylie Duff – A nemet változtató szellem oltalmában

Haylie Duff, Hillary Duff tesója egészen megdöbbentő sztorit mesélt el a világnak: miután találkozott egy producerrel, hogy egy szerepről tárgyaljanak, éjjel meglátogatta őt egy szellem. Haylie sikítva ébredt arra, hogy valaki ül az ágyán: egy kopasz, harminckörüli nő, tibeti buddhista szerezetesi öltözékben. Ez után a lány látta, amint a lelke kiszáll a testéből, és lefekszik a földre, ám a jóságos szellemlény lefogta őt, és a testében tartotta, mintha megóvná a haláltól. Másnap reggel érkezett egy hívás a filmstúduótól, hogy a producer éjjel elhunyt szívrohamban. Haylie megdöbbentve kérdezte: „Mikor lesz a temetés?”, a vonal tulsó végén pedig azt felelték neki: „Ez bonyolult kérdés, mert a producer buddhista volt.” A színésznőnek meggyőződése, hogy az elhunyt producer női alakban látogatta meg őt az éjjel, de hogy mi történhetett pontosan, azt a mai napig sem sikerült megfejtenie.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend