2012.04.06.@ 14.04

Ilyen egy igazi celebesküvő

A gyémántgyűrű még csak a kezdet, egy valódi celebesküvőre ennél sokkal többet kell költeni! Összegyűjtöttük a legdrágábbakat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen egy igazi celebesküvő

Amikor álmaid esküvőjére gondolsz, még az sem szárnyalja túl azokat a lagzikat, amelyet a legnagyobb sztárok tartottak. A celebek ugyanis több millió dollárt sem sajnálnak, hogy életük (egyik) nagy napja a legragyogóbb legyen – minden értelemben!

 

1. Kate Middleton és Vilmos herceg tavaly áprilisban házasodott össze, ami több mint 70 millió dollárjába került a királyi családnak! Közel 1900 meghívott volt (köztük Beckhamék és Elton John), de a tv-ben milliók nézték az eddigi legköltségesebb esküvőt!

2. Salma Hayek egy francia milliárdoshoz, Francois-Henri Pinault-hoz ment feleségül, a boldogító igen pedig 3-3,5 millió dollárba került. A ceremóniát Velencében tartották, Salma Balenciaga ruhát viselt, a lagzi pedig karneváli hangulatban telt maszkokkal és Bono minikoncertjével.

3. Tom Cruise-ék a római kastélyban tartott esküvőt 2 millió dollárból úszták meg. Katie ruhája egy egyedi tervezésű Giorgio Armani kreáció volt, a ceremónián fellépett Andrea Bocelli operaénekes, a vendéglistán pedig csupa A-listás sztár szerepelt, úgy mint Jennifer Lopez, Will Smith és felesége Jada, ja és persze Beckhamék!

4. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője 1,5 millió dollárral tette könnyebbé a két színész pénztárcáját. A pár igazán mesés estét szervezett: a meghívókon hologramok voltak és a részleteket láthatatlan tintával írták rájuk. A New York-i Plaza Hotelben házasodtak össze, Catherine pedig gyémántokkal díszített tiarát viselt.

5. A TOP5-ös listán ugyan a legszerényebbnek számít Victoria és David Beckham esküvője, azért ők is legalább 800 ezer dollárt költöttek a jeles napra. Egy dublini kastélyban tartották a ceremóniát, ahol az ifjú pár vörös bársonytrónon ült, Victoria pedig még egy gyémántokkal díszített aranykoronát is viselt!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend