2012.04.06.@ 14.04

Sztárok mókás ötletei húsvétra

A hátad közepére kívánod az egész húsvéti felhajtást? Akkor nézd meg, hogyan készülődnek a sztárok, és hidd el te is egyből nyuszifülesen látod a világot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztárok mókás ötletei húsvétra

Nincs kedved az egész ünnepi mizériához a főzőcskézéssel, tojásfestéssel és locsolkodással együtt? A tojáskereséssel kapcsolatban pedig inkább csak a piszkos fantáziád indul be? Akkor ideje ezen változtatni!

1. Beckhamné süti gyorstalpalója
Ki mondta, hogy húsvétkor csak sonka és tojás kerülhet az asztalra? Ha vendégeket vársz, akkor kápráztasd el őket muffin-költeményekkel. A tészta pillanatok alatt elkészül, a díszítés pedig gyerekjáték. A boltokban ugyanis most fillérekért lehet kapni különböző figurákat és kiegészítőket. Less el néhány tippet Victoria Beckham mini torta csodáiból, amit a nagyfiaival közösen készített!

2. Mókás tojásfújás Heidi Klummal
Eddig azért nem festettél tojást, mert macerás volt kifújni őket, és ostobának érezted magad közben? Végy példát Heidi Klumról, aki viccet csinált az egészből: lefotózta magát, miközben éppen erőlködik. Ti is készítsetek különböző képeket a barátnőiddel vagy családtagjaiddal, ahogy kezd vörösödni a fejetek vagy teljesen pufi lesz az arcotok. Aki a legidiótább fejet vágja, nyer például egy csokitojást, vagy felmentést a locsolás alól!

3. Mókázás Jennifer Lopez módra
A húsvét tökéletes alkalom arra, hogy te is úgy bolondozhass, akár egy gyerek! Szervezz tojáskereső játékot, menjetek el páran nyuszit simogatni, a lényeg, hogy ne csinálj semmi felnőtteset! Jennifer Lopez is olyan volt, mint egy ötéves, amikor saját csemetéivel együtt beleült ennek az óriásnyúlnak az ölébe, és ugyanúgy élvezte, mint ők!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend