2012.04.12.@ 18.04

Az 5 legdrágább Twilight-relikvia

Már az Alkonyat filmek alatt is megakadt a szemed néhány különleges holmin? Ha megtudod, hogy néhány darabnak mennyi az eredeti ára, garantáltan meghűl a vér az ereidben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5 legdrágább Twilight-relikvia

Még szerencse, hogy a Cullen családnak sosem számított a pénz, mert a hosszú évek alatt ugye tudtak gyűjteni némi vagyont a bankszámlájukon. Éppen ezért a filmben is akadnak szép számmal olyan ruhák, berendezési tárgyak vagy éppen autók, amelyek egy kisebb vagyonba kerülnek. Kíváncsi vagy arra, mennyit kéne költened, ha úgy szeretnél élni, mint Bella és Edward? Eláruljuk!

 

1. Szebb az alkonyatnál

Még szerencse, hogy halhatatlanok, így Belláéknak jó pár évük lesz emlékezni arra, milyen pazar menyasszonyi ruhában mondta ki az igent. A Carolina Herrera által tervezett darab ugyanis potom 35 ezer dollárba, vagyis kb 8 millió forintba kerül. Még szerencse, hogy már gyártanak belőle utánzatot!

2. Micsoda lovag!

Edward egy nullával kevesebbet érő, pontosabban 800 ezer forintos Gucci öltönyben feszít a báli jelenet alatt. Persze, hiszen számára Bella a világ legdrágább kincse (akihez egy igazán drága ruha illik)!

3. Megérte a nászéjszaka?

Fogadjunk, hogy nem csak azt lested, miként hámozza ki egymást a ruháiból a frissen esküdött pár, hanem a háttérben megbúvó baldachinos ágyat is. Na hát, nem csoda, hogy tetszett, hiszen a Mash Studios csodás fekhelye 1 millió forintot ér. Édes álom, nem?

4. Hajts a szerelemre!

Szegény Bella, a lepukkant tragacsa még inkább ócskavasnak tűnik a Cullen család autócsodái mellett. Nehéz eldönteni, melyik is ér többet: Alice vagány Porsche Turboja, Roselie BMW M3-asa vagy Carlisle Mercedes Benz-e. A lényeg, hogy körülbelül18 és 40 millió körül mozognak.

5. Ne aprózd el!

Persze kit érdekelnek az autók, az ágyak vagy éppen a ruhák, ha olyan helyen lakhatnál, mint a Cullen család! Mázlid van, mert az üvegfalú ház még eladó „csupán” 3,3 millió dollárért, amit még leírni is fájna forintban.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend