2012.04.13.@ 12.04

Gonosz csajok, akikért titokban rajongunk

Szörnyella, a Gonosz Mostoha vagy a Vörös királynő? Ugye, hogy nélkülük nem is lennének igaziak a kedvenc meséink?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gonosz csajok, akikért titokban rajongunk

Tükröm-tükröm – Julia Roberts

Hiába volt már Micsoda nő!, Julia a Gonosz Királynő szerepében nem kapta meg a hőn áhított hercegét. Mindenesetre még így is neki szurkoltunk, ha nem is azért, hogy eltegye láb alól Hófehérkét, de, hogy legalább egy szemöldökgyantát elérjen nála!

Hófehérke és a vadász – Charlize Theron

Újabb bőrt húznak le a havas csaj sztorijáról május végén, de az kétségtelen, hogy Julia után ismét egy jó bőrt sikerült találniuk Hófehérke gonosz mostohájának megformálására. Az előzetes alapján Charlize egy egészen új arcát mutatja meg a karakternek, és van egy olyan érzésünk, hogy nem Kristen Stewart-nak fogunk drukkolni.

101 kiskutya – Glenn Close

Szörnyella de Frász szereti a pihe-puha szörméket, na és? Oké, a módszerei nem éppen a legemberségesebbek, de Anna Wintour-t sem azért csodáljuk, mert akkora cukiság az alkalmazottaival… Ilyen ez a divatszakma!

Alice Csodaországban – Helena Bonham Carter

Kiskorunkban még lehet, hogy féltünk a Vörös királynőtől, de Tim Burton feldolgozásában valami hihetetlenül viccesre sikerült a karakter, sőt még Johnny Depp-et is lejátszotta a vászonról. Ha lehetne szavazni, akkor mi tuti letennénk a voksunkat amellett, hogy készüljön egy film az elősztorijáról!

Csipkerózsika  – Angelina Jolie

Hallottátok már, hogy 2014-ben jön az élőszereplős Csipkerózsika film, amiben Angie fogja alakítani a Gonosz Tündért? De ez még nem minden, ugyanis az egész sztorit az ő szemszögéből ismerhetjük majd meg. Jöjjenek már a forgatási képek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend