2012.04.20.@ 07.04

Őrült arák – IGEN, erre is képesek az álomesküvőért!

Minden menyasszony arról álmodozik, hogy tökéletes lesz az esküvője. Ám akadnak olyan arák, akik a megszállottjaivá válnak, és őrült tettekre is képesek, hogy valóban tökéletes lagzijuk legyen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Őrült arák – IGEN, erre is képesek az álomesküvőért!

1. Haláli igen
Nem volt elég pénze Jessica Vegának arra, hogy megvalósítsa álmai esküvőjét. Ezért azt hazudta a rokonoknak, hogy rákos, az utolsó kívánsága pedig a tökéletes nagy nap volt. Persze a férj gyanakodni kezdett, a „turpisság” kiderült, a válóper beadták, Jessica pedig börtönbe került, amiért pénzt csalt ki a családtagoktól.

2. Cipős igen
Azt hitted, hogy cipőmániás vagy? Biztosan nem annyira, mint Lisa Satayut, aki annyira odáig van a lábbelikért, hogy egy áruház cipőosztályán tartotta az esküvőjét. Legalább a násznép a ceremónia alatt tudott próbálgatni!

3. Könnyű igen
Beth Wheeler 140 kiló volt, amikor megkérte a kezét a vőlegénye. Ám az újdonsült menyasszony elhatározta, hogy ő lesz a legszebb a vidéken a nagy napon, ezért őrült diétába kezdett, és végül sikerült leadni a súlyának felét!

4. Csakazértis igen!
Kevés olyan eltökélt menyasszonyról hallani, mint Nicky Pretty, aki tizenegyszer futott neki annak, hogy összejöjjön az esküvője! A nagy napot ugyanis minden alkalommal el kellett halasztani, ha valami nem úgy alakult, ahogy azt az ara elképzelte. Gratula persze a kitartó vőlegénynek sem, aki még így is el akarta venni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend