2012.04.21.@ 12.04

Cosmo-ikon: Monroe megmondja a tutit

Marilyn Monroe előbb saját nemzedéke istennőjévé vált, tragikus halála pedig örökké élő legendává emelte. A szexszimbólum és legendás színésznő legérdekesebb, legizgalmasabb nyilatkozatait fűztük egy beszélgetéssé – mert Cosmo-világban Marilyn Monroe örökké él, és bármikor elcseveghetünk vele.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cosmo-ikon: Monroe megmondja a tutit

Igazi divatikon vagy, nők milliói koppintják a mai napig a stílusodat. Mi a legfőbb öltözködési szabály, amelyet utánad csinálhatnak?
Az ágyban semmi mást nem viselek, csak Chanel 5 parfümöt.

Ha már a hasznos tippeknél tartunk… van ötleted arra is, hogyan óvja meg egy lány a szívét attól, hogy egy pasi összetörje?
Egy okos lány csókol, de nem szeret, figyel, de nem hisz, és távozik, mielőtt faképnél hagynák!

Milyen az igazi Marilyn Monroe, akit a vászonról és a pletykalapokból, vagy divatlapokból, sőt még a rólad írt könyvekből sem ismerhetünk?
Önző, türelmetlen, és egy kissé bizonytalan vagyok. Időnként hibázom, kezelhetetlen vagyok, és van, amikor senki sem bír velem.

Mit üzensz azoknak a férfiaknak, akik ennek ellenére, azaz ezzel együtt álmaik nőjének tartanak?
Ha valaki nem képes kezelni amikor a legrosszabb passzban vagyok, akkor biztosan nem érdemel meg a legjobb állapotomban.

Sosem zavart, hogy sokan nem tekintettek rád „igazi színésznőként”, csak szőke cicababaként?
Jobb abszolút nevetségesnek lenni, mint abszolút unalmasnak. És különben is: egy okos barna kell hozzá, hogy eljátsszon egy buta szőkét.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend