2012.04.22.@ 07.04

Mit olvasna Gaby Solis?

Oké, valószínűleg Eva Longoria szakácskönyvét – de ha azzal végzett, akkor biztos valami olyat, amit róla szól. Szerencsére, mi tudjuk, melyik az a könyv, ami hasonló a Született feleségekhez. De ha más a kedvenced, ahhoz is tudunk ajánlani valami izgit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit olvasna Gaby Solis?

Ha imádod a Született feleségeket…

Marian Keyes: Egy sármos férfi


Szóval alig tudod kivárni a sorozat következő részét? Akkor ismerkedj meg négy új csajjal, akik hasonlóan élnek, mint Gaby-ék. Van közöttük szingli, menyasszony és házas is, de persze egyikük élete sem fenékig diétás joghurt: még egymás elől is titkolják, de mindannyian ugyanaz a pasi miatt szenvednek. Ahogy az a Lila akác közben is jellemző, itt is minél több a bökkenő, annál viccesebb a sztori!

 

Ha imádtad a Vizet az elefántnak című filmet…

Erin Mortenstern: Éjszakai cirkusz

Nem csodáljuk, ha Pattinson elvarázsolt a romantikus fimben, ahol a srác pont abba a csajba zúgott bele a társulatból, akibe nem kellett volna (a házas Reese Witherspoon-ba). Marco és Celia története is hasonlóan indul, csak itt egy kicsit több a mágia: mindketten egy titokzatos cirkusz tagjai, ahol egymás ellen kellene küzdeniük, de közben persze szerelmesek lesznek, aminek nem igazán örülnek a varázslók. A sztori hátborzongató és misztikus és még a könyv is jól mutat majd a dohányzóaszaladon, ugyanis minden lapja szép fekete, a könyvjelzője pedig vérvörös.

Ha imádtad Az éhezők viadalát…

Patrick Ness: Kés a Zajban

Persze ha szeretted a Katnissról szóló filmet, előbb olvasd el a sztori regényváltozatát is, de miután végeztél vele, csapj le a másik világhírű sikertrilógiára! Szintén egy vilégvége utáni helyszínen vagyunk, ahol élet-halál küzdelem folyik és naná, hogy közbeszól a szerelem is. Egy vírus miatt ráadásul minden pasi gondolatát olvasni lehet (nem lenne rossz egy ilyen fertőzés néha itt is!), amitől még nehezebb a harc. A főszereplő Violának terroristákkal, űrlényekkel és egy tömeggyilkossal is meg kell küzdenie, hogy végre együtt lehessen a sráccal, akit szeret. Készülj fel a brutális és szívszorító részekre – meg a filmre is, ugyanis Az éhezők vidala készítői hamarosan nekikezdenek a forgatásnak!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend