2012.05.08.@ 14.05

Banánt varázsol használt mobilokból a djuice

Keresd elő a régi telefonodat, mert a djuice készülékcsere akciójában minden visszahozott készülék egy adag banánt ér a Fővárosi Állatkert majmainak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Banánt varázsol használt mobilokból a djuice

Hogy mi köze a banánnak a mobilokhoz? A válasz egyszerű: a djuice a Fővárosi Állat- és Növénykerttel közösen pörgeti tovább használt mobil begyűjtő akcióját, és most a visszahozott készülékek után egy adag ínycsiklandozó banánt biztosít az Állatkert majmainak. A banánakció ideje alatt online Monkey Show sorozat alapozza meg az állati hangulatot a djuice weboldalán. Az akcióban résztvevő fiatalok pedig automatikusan Arany Banán díjért és egyéves állatkerti belépőért is pályáznak.

A djuice a Fővárosi Állat és Növénykerttel együttműködésben hatalmas banángyűjtésbe kezd. Április 3. és május 17. között minden, az akció keretében visszaváltott mobiltelefon után egy adag banánt biztosít a djuice az állatkert majmainak: ami a fiataloknak 5000 Ft kedvezményt jelent, az a majmoknak egy adag ízletes banánt!

Az akcióban való részvétellel a fiatalok automatikusan esélyessé válnak a djuice Arany Banán díj és az egyéves állatkerti belépő megszerzésére is! Azok a fiatalok, akik április 2. és május 17. között részt vesznek az akcióban, és így visszahozott készülékükkel támogatják a kis banánimádókat, indulnak a djuice Arany Banán díjért, ami mellé egy egyéves Állatkerti belépő is jár. Az új előfizetők megduplázhatják esélyüket az Arany Banán díjra, ha a djuice Facebook oldalán elérhető mém-generátor alkalmazásban bizonyítják, hogy értik a majmok lelkének minden rezdülését: a feladat nem más, mint a Monkey Show-ból kiragadott sokatmondó képkockákhoz kreatív gondolatokat írni, hogy vajon mire gondolt, mit tett éppen a képen látható majom.

Gyűljenek tehát a banánok, szülessenek mémek és legyen a fiatalok zsebében menő mobil!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend