2012.06.16.@ 08.06

Így rendezd be a lakásod, hogy teljesüljenek a vágyaid

Gondoltad volna, hogy akár a szobád is ludas lehet abban, amiért idáig elkerült álmaid hercege vagy, hogy nem léptettek elő? Pedig a berendezéssel együtt ezeken is változtathatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így rendezd be a lakásod, hogy teljesüljenek a vágyaid

Ha szuper karrierre vágysz:
Nem elég, ha a munkahelyeden álmodozol arról, hogy milyen jó lenne váltani, otthon sem szabad szem elől tévesztened a kitűzött célt. Éppen ezért válassz egy olyan képet, ami utal a vágyott melóra. Például, ha minden vágyad, hogy fodrász legyél, akkor tegyél ki a falra egy szuper frizkós csajt, ami inspirálhat. De ha előléptetésre vágysz, egy „Boss” feliratú bögre is jó megoldás lehet. A feng shui szerint pedig minden segít, ami a vizet jelképezi. Például gondoltál már egy cuki akváriumra?

Ha álmaid hercegét keresed:
Nincs olyan pasi, akit ne riasztana el, ha az ágyadat plüssállatok vagy rózsaszín párnák borítják. Szóval ki velük! Ahogy ne legyen a szobában olyan óra, ami megállt, olyan lámpa, amiben kiégett az izzó, mert mind arra utalnak, hogy nem tudsz önálló lenni, ha nincs melletted valaki. Ezt pedig minden Cosmo-lány kikéri magának! Viszont egy kis ezotéria ne legyen ellenedre, ugyanis ha apró szíves tárgyak bújnak meg a lakás különböző pontjain, akkor az is nyitott lesz a szerelemre, aki belép hozzád. Persze itt sem szabad túlzásba esni!

 

Ha fogyni szeretnél:
Hát, ezt végképp nem gondoltad volna, hogy karcsúra is „lakberendezheted” magad, ugye? Pedig elég, ha rendhagyó módon tükröt teszel a konyhádba, és máris felhagysz a nassolással. Hiszen rájössz, hogy nem is olyan édi dolog, amikor már a második tábla csokit tünteted el. Na meg a színekkel is sokat játszhatsz, például kerüld a pirosat és a sárgát ezen a területen, mert csak fokozzák az étvágyadat, viszont a sötétkék látványa csillapítja a farkaséhséget!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend