Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

“What’s your flava? Tell me what’s your flava!” – nem véletlenül énekelte Craig David slágerében, hiszen az, hogy milyen ízű fagyi a kedvenced, elárulja, hogyan viselkedsz az első randin!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Fotó megosztása:

Csoki: A csoki a gyerekek kedvence, és ahogy a kicsik nagyon őszinték, úgy te is az vagy. Ha esetleg valaki nem nyűgöz le, és untat, azt hamar a tudtára is hozod. Kreatív vagy, és szereted a meglepő programokat. Tipp: Legyél kicsit türelmesebb!

Eper: Nagyon naiv és jóhiszemű vagy, nem szereted a spontán szitukat, és tiszteled a hagyományokat. Viszonylag sok idő kell ahhoz, hogy egy randin feloldódj. Tipp: Gondoltál már arra, hogy kicsit nyitottabbnak kellene lenned?

Vanília: Magabiztos vagy, hiszel magadban, és nem lehet megingatni semmiben. Téged nem tudnak zavarba hozni, és nem foglalkozol azzal, hogy mit mondanak mások! Tipp: Az első randin ne áraszd el az önbizalmaddal a pasit, nehogy megijedjen tőled!

Kávé: nagyon barátságos, szenvedélyes és impulzív vagy. Amibe belekezdesz, azt nem mindig fejezed be, mert hamar elunod magad, és nehezen koncentrálsz. Ha valaki le akar venni a lábadról, annak nagyon izgalmasnak kell lennie. Tipp: Vedd figyelembe, hogy a másik fél talán zavarban van, és éppen akkor nem pontosan úgy viselkedik, ahogyan egyébként szokott!

Csokiskeksz: Te mindenhez a „miért is ne?” hozzáállással közelítesz. Nem félsz az újdonságoktól, és folyton a szíved után mész. Az ilyen lányok az első pillanatban megbolondítják a pasikat, csak vigyázz, hogy a második randin is megmaradjon a vonzalom! Tipp: Gondolkodj, mielőtt cselekszel!

Címkék: android app coca-cola Coke Funiversity iphone mobil alkalmazás Ugró1etem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend