2012.06.27.@ 11.06

Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

“What’s your flava? Tell me what’s your flava!” – nem véletlenül énekelte Craig David slágerében, hiszen az, hogy milyen ízű fagyi a kedvenced, elárulja, hogyan viselkedsz az első randin!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?
Katt a galériára!
8 fotó

Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

1 of 8
2 of 8
4 of 8
5 of 8
6 of 8
7 of 8
8 of 8

  2 of 8
Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Kicsit több idő kell, hogy feloldódj egy új társaságban, de ha sikerül, azután teljesen meg tudsz nyílni, és bármiről eldumálgatsz. Ha megmutatod, hogy milyen is vagy, mindenki rádöbben, hogy valójában milyen jó fej csajszit ismerhet meg benned.

  4 of 8
Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Hűha, te aztán vérbeli energiabomba vagy! Téged nem a jövő érdekel, hanem a pillanat szenvedélyében élsz, minden pillanatot az utolsó cseppig kiélvezel. Mindig vidám vagy, és szereted az izgalmas helyzeteket, más nem is tud is sokáig lekötni.

  5 of 8
Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Már messze látszik rólad, hogy maxon van a magabiztosságod. A határozott megjelenéseddel és szövegeddel bárkit meg tudsz győzni. Szeretsz a középpontban lenni, még akkor is, ha ismeretlenek közé keveredsz egy bulin.

  6 of 8
Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Gyakran előfordul, hogy végig bulizod a hétvégéket? Hm, hát igen… nem véletlen, hogy egy egzotikus gyümölcs a kedvenc fagyid. Habár általában csendesen megfigyelsz, halmozod az élvezeteket. A csendességed, és a bulizós-táncolós éned miatt nagyon érdekesnek látnak a többiek.

  7 of 8
Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Te aztán sosem unatkozol! Bárhol, bármikor feltalálod magad, és azonnal felpörgeted a hangulatot. Szeretsz flörtölni, de a hercegedre vársz, fehér lovon. És tényleg… hiszen a romantika közel áll hozzád!

  8 of 8
Mit árul el rólad a kedvenc fagyid?

Bejön a whiskey-vel vagy pálinkával ízesített fagyi?! Hű, elég merész! Nagyon nyitott vagy, gyakorlatilag mindent ki szeretnél próbálni, amit csak tudsz. Olyan sok minden érdekel, hogy néha magad sem tudod eldönteni, mit is kéne este csinálni. Persze a Cosmo olvasáson kívül…

Csoki: A csoki a gyerekek kedvence, és ahogy a kicsik nagyon őszinték, úgy te is az vagy. Ha esetleg valaki nem nyűgöz le, és untat, azt hamar a tudtára is hozod. Kreatív vagy, és szereted a meglepő programokat. Tipp: Legyél kicsit türelmesebb!

Eper: Nagyon naiv és jóhiszemű vagy, nem szereted a spontán szitukat, és tiszteled a hagyományokat. Viszonylag sok idő kell ahhoz, hogy egy randin feloldódj. Tipp: Gondoltál már arra, hogy kicsit nyitottabbnak kellene lenned?

Vanília: Magabiztos vagy, hiszel magadban, és nem lehet megingatni semmiben. Téged nem tudnak zavarba hozni, és nem foglalkozol azzal, hogy mit mondanak mások! Tipp: Az első randin ne áraszd el az önbizalmaddal a pasit, nehogy megijedjen tőled!

Kávé: nagyon barátságos, szenvedélyes és impulzív vagy. Amibe belekezdesz, azt nem mindig fejezed be, mert hamar elunod magad, és nehezen koncentrálsz. Ha valaki le akar venni a lábadról, annak nagyon izgalmasnak kell lennie. Tipp: Vedd figyelembe, hogy a másik fél talán zavarban van, és éppen akkor nem pontosan úgy viselkedik, ahogyan egyébként szokott!

Csokiskeksz: Te mindenhez a „miért is ne?” hozzáállással közelítesz. Nem félsz az újdonságoktól, és folyton a szíved után mész. Az ilyen lányok az első pillanatban megbolondítják a pasikat, csak vigyázz, hogy a második randin is megmaradjon a vonzalom! Tipp: Gondolkodj, mielőtt cselekszel!

Címkék: balaton balaton fagyija balatoni programok balatoni strandok fagyi fagylalt ízek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend