2012.07.04.@ 11.07

Hurrá, visszatér J. K. Rowling!

Sajnos nem az új Harry Potterről fogunk beszámolni, bár az írónő azt nyilatkozta nemrég, hogy el tudja képzelni, hogy ír még a roxforti srácokról is. Az új regény teljesen más, mint a varázslós sztori – de ez is legalább olyan izgalmasnak tűnik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, visszatér J. K. Rowling!

Angolul már szeptemberben megjelenik a The Casuel Vacancy (magyarul kb: Az alkalmi meló) című fekete komédia, aminek már most meg tudjuk mutatni a borítóját:

A kiadó nem sokat mesélt eddig a sztoriról, folyamatosan adagolják csak az infókat, hogy fenntartsák a folyamatos érdeklődést. Ami viszont már kiderült: egy idillinek tűnő angol kis városban váratlanul meghal egy politikus, mire kitör az őrület, ugyanis mindenki a megüresedett helyére pályázik. Azért nem csak a választási kavarásokról szól majd a regény, hanem kiderül az is, hogy a boldognak tűnő városkában mindenki szemétkedik valakivel: feleségek és férjek, kamaszok és szülők, tanárok és diákok fúrják egymást a színfalak mögött. Mi már irtó kíváncsiak vagyunk a könyvre, mert a hét Harry Potter-könyv után biztosak vagyunk benne, hogy ez is nagyon vicces lesz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend