2012.07.29.@ 13.07

TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek

Akár a Balatonra, akár a tengerre tartasz, nincs napozás izgalmas regény nélkül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek
Katt a galériára!
6 fotó

TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek

1 of 6
2 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek

Ha már unod a vámpírokat és a vérfarkasokat, viszont érdekel a mitológia, és elolvadsz a jól megírt szerelmi történetektől, csapj le erre az angyalos könyvre! A sztori nagyon izgalmas: a főszereplő, kék hajú prágai lány titkolja még a barátai előtt is a második életét, ugyanis egy kiméra család tagja, akinek átjárása van a világok között, és harcban állnak a szeráfokkal. A lány persze beleszeret egy ellenséges szeráfba, de a szokásos Rómeó és Júlia-klisék szerencsére nem olyan hangsúlyosak: a gyönyörű nyelvezet és az izgalmas háttértörtének miatt a Füst és csont ott van év legjobb könyvei között!

  4 of 6
TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek

Ha már te is alig győzöd kivárni a mozifilmet, kezdd el már most olvasni A gyűrűk ura előtt született regényt, ami Zsákos Bilbó, Gandalf és a törpök iszonyú vicces és izgi kalandjairól szól. Ezt a kiadást különösen ajánljuk, ugyanis tele van szebbnél szebb illusztrációkkal, rengeteg plusz infóval, térképekkel, magyarázatokkal, mellékletekkel, amelyek akár hónapokig is lekötnek majd téged is, és nagy valószínűséggel a pasidat is!

  5 of 6
TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek

Ősszel itthon is elindul a világ egyik legnépszerűbb csajos sorozata, amelyet a Gossip Girl készítői gyártanak, egy népszerű könyvsorozat alapján. Az első regényben megismerjük az öt főszereplő lányt, akik közül az egyik, Allison egy éjjel titokzatos körülmények között eltűnik, és bár a holttestét nem találják meg, mindenki biztos benne, hogy megölték. A hátborzongató viszont az, hogy a négy életben maradt lányt folyamatosan kísérti egy magát csak A-nak nevező személy, aki tönkre akarja tenni az életüket. Hogy A kicsoda, az sokáig nem derül ki: vajon Allison, Allison szelleme, vagy a csajok egyik ismerőse?

  6 of 6
TOP 5 – Cosmo Strandkönyvek

Szerelmünk lapjai-rajongók, figyelem! A fickó, aki a világ egyik legromantikusabb regényét írta (ez alapján készült a mozifilm, Ryan Goslinggal és Rachel McAdamsszel), végre új könyvvel jelentkezik. Amanda és Dawson még tizenévesen szerettek egymásba, de olyan visszavonhatatlanul, hogy miután el kell válniuk egymástól, egyikük sem találja a helyét a világban. Huszonöt év után találkoznak csak újra, amikor egy temetés miatt mindketten visszamennek a szülővárosukba, és ekkor megpróbálják ott folytatni, ahol annak idején abbahagyták. Százas zsepivel és napszemüveggel együtt ajánljuk, hogy senki ne lássa a kisírt szemeteket a parton!

.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend