2012.08.14.@ 14.08

Kapd fel a csúcsos melltartót! – Madonna-buli Budapesten

Augusztus 21-én kedden, egy kora éjszakai buliba hívunk: a Tel Avivból hazalátogató Steiner Kristóf (a Cosmo újságírója és “hivatásos Madonna-fan”) pörgeti majd a lemezeket egy Madonna partin.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kapd fel a csúcsos melltartót! – Madonna-buli Budapesten

Ugye te is épp úgy ugráltál az ágyon az Open Your Heartra, mint Britney az Álmok útján című filmjében? Most itt az ideje, hogy a táncparketten is megmutasd: számodra kedden is “holiday” van. Megkértük Kristófot, hogy mondja el nekünk, mire számíthatsz, ha felkapod a tánccipődet 21-én este…

“Bár a két óra alatt ismert slágereket is játszunk majd, főként olyan Madonna dalokat pörgetünk, amelyek ritkán csendülnek fel nyilvános szórakozóhelyen: demokat, elfeledett slágereket, és kiadatlan trackeket. Bevallom, a személyes kedvenc Madonna-dalaim szinte mind kiadatlan számok. Mivel nem vagyok profi lemezlovas (és nem is szeretnék beállni a celeb-DJk hosszú sorába), megkértem Ernie Tish barátomat, hogy segítsen be nekem a pult mögött. A partit Madonna lemezkiadója is támogatja néhány maxi cédével, és a Madonnára hajazó kiegészítővel, vagy öltözékben érkező, legbátrabb M-imitátorokat meghívjuk egy italra.”

Mi tuti ott leszünk! És te?

Helyszín: A régi Gödör Klub helyén, az Erzsébet tér 14-ben, az Akvárium Klubban

Időpont: 2012. augusztus 21. kedd, 22.00-0.00

A belépés ingyenes!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend