2012.09.28.@ 14.09

Szerelmes filmek három hangulathoz

Egy fergetegesen vicces, egy kicsit drámaibb, és egy hátborzongatóan sötét love story-t is ajánlunk neked a hétvégi mozizáshoz! Egy közös van még bennük: mindegyikben cuki és szexi pasik játszanak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szerelmes filmek három hangulathoz

Hippi túra
Jennifer Aniston és a férje, Paul Rudd (akik persze csak a filmben alakítanak egy párt, bár nagyon összeillenek) mindketten elvesztik a menő manhattani állásukat, és nem marad más választásuk, mint hogy a srác elviselhetetlenül idegesítő bátyához költözzenek. El is indulnak kocsival, de még útközben betévednek egy olyan szállóba, amiről kiderül, hogy valójában egy hippi kommuna, nyitott kapcsolatban élő párokkal, szakállas varázslókkal és egy nudista okostojással. És a poén: Jen igazi pasija (vagyis már vőlegénye), Justin Theroux is játszik a filmben! Ő alakítja a társaság nagy nőcsábászát, aki persze megkörnyékezi a friss húst is. Ha bejön neked a Lekoppintva, a Koszorúslányok és a 40 éves szűz nyers, de nagyon vicces stílusa, akkor tetszeni fog ez is!

Édesnégyes
Amikor Mark Duplass érzelmi válságba kerül, a legjobb barátnője, Emily Blunt elhívja őt az apja vidéki házába egy kis pihire. Ősz van, szép a táj, az aláfestő zene sem rossz, szóval nem csoda, hogy amikor megérkezik a házba Emily nővére is, a srác kezdi jobban érezni magát, és egy áttequilázott éjszaka után a lány ágyában köt ki. Emily Blunt persze ennek nem örül, mert úgy tűnik, hogy ő is érez valamit a srác iránt… Persze a sztori nem ilyen snassz, különben nem ajánlanánk, de az igazán nagy csavart nem árulhatjuk el, mert lelőnénk vele a poént! A film már fut a mozikban, szóval rohanj jegyet vásárolni!

Éjsötét árnyék
Végre DVD-in is kapható a nyár egyik nagy filmsikere, amiben Johnny Depp egy szexi vámpírt alakít! Bár ő annyira nem örül ennek, mivel egy átok miatt lett vérszívó: még fiatalabb korában ugyanis összetörte egy boszorkány szívét, aki előbb vámpírrá változtatja, majd élve elégeti. Romantikus sztori, nem? Nyugi, ezzel még nincs vége: 200 évvel később, egész pontosan 1972-ben Johnny feléled hamvaiból (szerencsére nem látszik rajta, hogy az elmúlt évszázadok alatt bármennyit is öregedett volna), és folytatódnak a kalandjai a szexi boszival, aki képtelen lemondani róla. Addams Family-rajongóknak, és Johnny Depp-őrülteknek kötelező!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend