2012.10.07.@ 12.10

5 ok, amiért az Egyszer volt, hol nem volt az új kedvencünk

Ha szereted a True Bloodot, imádtad a Csillagport, és a mai napig kívülről fújod a tündérmeséket, biztos te is nézed az m1-en futó sorozatot. De ha nem, most biztos megjön majd hozzá a kedved…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 ok, amiért az Egyszer volt, hol nem volt az új kedvencünk

1. A ruhák

 

Jennifer Morrison egy szál bőrönd nélkül érkezett Storybrooksba mégis jobbnál jobb csizmákban és bőrdzseikben villoghat! Lana Parrilla polgármester asszony elegáns kosztümjeit pedig valamennyien szívesen viselnénk!

2. Josh Dallas

Nem csak azért, mert neki van a legszebb kék szeme, hanem azért is, mert (bár még nem jött rá) a szíve mélyén tudja mi az igazi szerelem. Ennek ellenére nem hagyta el a feleségét, és gyakorolja az a nagyszerű férfi erényt amit úgy hívnak: kompromisszumkeresés.

 

3. A mesehősök

Vajon hányan feküdtünk álmatlanul a sötétben miután anyukánk elmesélte a Csipkerózsikát, vagy a Hamupipőkét, azon gondolkodva, hogy vajon mi lett velük a mese vége után? A sorozat válaszol erre a kérdésre is!

 

4. Ginnifer Goodwin

Bár a sorozatban rengeteg mesehőssel megismerkedhetünk (Piroska, Zörgő Fürge, Tücsök Tihamér) a fő vonal mégiscsak a Hófehérke és a királyfi története. Amikor Ginnifer megjelenik, ezerrel szurkolunk neki, hogy legyen már végre boldog!

5. A háttértörténet

Henry, a főszereplő kisfiú lelkesedése és naivitása igazán jól esik a lelkünknek! Nem különben az, hogy a város felnőttei időről időre hisznek és segítenek neki abban, hogy megtörje az átkot! Jó tudni, hogy a felnőttek is hisznek még a mesékben és a boldog befejezésben.

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend