Helló, Cosmo-lány!

Amikor megkaptam a görkoris Sindyt szülinapomra, két dologra gondoltam: az egyik, hogy ennél jobb már nem is történhet velem a hátralévő életemben, a másik, hogy a szülinap az, amikor mindenki jogosan várhatja, hogy a legmerészebb kívánságai is valóra váljanak.

Helló, Cosmo-lány!

Persze azóta már rájöttem, hogy mindezek csak akkor igazak, ha egy kislány a hatodik szülinapját ünnepli. Hiszen a csoda is úgy születik, hogy valaki megteremti neked, vagy épp fordítva: te másnak.

A Cosmopolitan már 15 gyertyát fújt el ebben a hónapban a tortán, és mivel ez ünnep neked is (hány éve is olvasol már bennünket?), fújás közben azt kívántuk, hogy minden meglepetésünknek úgy örülj majd, amilyen nagy szeretettel azt készítettük neked. Mert igazán kitettünk magunkért: a címlapon közös kedvencünk, a világszép Mihalik Enikő köszönt téged (interjú vele a 60. oldalon), lesz nyereményjáték, ahol a fődíj egy New York-i utazás (66. oldal)
az amerikai Cosmo szerkesztőségébe, de a Cosmo.hu-n, sőt a Cosmopolitan Hungary FB-oldalán is csupa ajándék vár majd. Hiszen a Cosmo-szülinap nemcsak egy napig, hanem 30 napon és 30 éjszakán keresztül tart!

Az egész szerkesztőség nevében köszönöm, hogy velünk ünnepelsz:

Johanna

Még több

weekend