2012.10.18.@ 14.10

Három ok, amiért nagyon várjuk a Hajnalhasadás 2-t

Hamarosan bemutatják a Twilight-sorozat következő és utolsó részét, és nem véletlen, hogy már számoljuk vissza a napokat a november 15-ei premierig! Úgy néz ki, ez a lesz a legizgalmasabb rész mind közül! Hogy miért?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Három ok, amiért nagyon várjuk a Hajnalhasadás 2-t

  1. Bellából vámpír lesz

    Azt már az előző film végén is láttuk, hogyan fest a lány vérvörös szemekkel az átváltozása után, de az csak most derül majd ki, hogyan viselkedik ezek után, és milyen vérszívópáros lesznek így Edwarddal. Egy tuti: Kristen Stewart elárulta, hogy sokkal vadabb ágyjelenetekre számíthatunk, mint amit valaha láttunk tőlük…


  2. Renesmee és Jacob összejönnek?

    A választ nem áruljuk el, de az az előzetesekből is kiderült, hogy Jacob egyre jobban vonzódik majd Bella és Edward lányához. A Hajnalhasadás 2 abszolút főszereplője amúgy a kis Renesmee lesz: a Volturik meg akarják őt ölni, hogy ezzel büntessék meg a szülőket, akik szerintük vétettek a vámpírtörvények ellen. Jacob persze mindent megtesz, hogy megvédje a lányt, és a vérfarkasokkal együtt szövetséget köt, hogy legyőzzék a gonosz Volturi vámpírokat egy végső, monumentális csatában. Szurkolunk, hogy a csata végére Renesmee felnőjjön, és egy romantikus csókjelenet után végre Jacob is megkapja a megérdemelt szerelmet!

  3. Kellan Lutz gyönyörűséges izmai

    A legtöbb tesztoszteront hordozó Cullen-srác erre a szerepre úgy kigyúrta magát, hogy a bicepsze már-már Arnold Schwarzeneggerével vetekszik! Egy vicces jelenetben az átváltozástól szupererős Bella kihívja a srácot egy szkanderversenyre is – és mivel Kellan közben egy ujjatlan felsőben lesz, szélesvásznon gyönyörködhetünk majd a szexi karjában… Ugye megéri moziban megnézni a filmet?

Ha szeretnéd premier előtt, november 14-én megnézni a filmet, vegyél részt a Cosmopolitan játékán, és nyerd meg a 100 páros belépőjegy egyikét! Részletek a novemberi Cosmo 148. oldalán!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend