2012.11.21.@ 13.11

Így lesz tökéletes az ünnep!

Ha igazi kikapcsolódásra vágysz az év utolsó napjaiban, több fantasztikus ötletünk is van a számodra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így lesz tökéletes az ünnep!

Ha nem tudod, mivel lepd meg a szeretteidet karácsonyra, szuper ajándék lehet a Spirit Spa Renaissance ajándékutalvány! Hiszen a Spirit Hotelben bárki teljesen kipihentheti a fárasztó évet, kényeztető luxukezelésekben lehet része, a hotel két különböző gyógyvize pedig nem csak a pihenésben, de az egeszésgmegőrzésben is segít!

Ha viszont nincs ötleted, hogy te hogyan búcsúztasd az évet, a Spirit Hotelben megtalálod a számításaidat! A kimagasló zenei produkciók, a kényeztető luxus, az ötcsillagos kiszolgálás és a csodás spa birodalom feledhetetlenné varázsolják az év utolsó napjait is. December 29-én illetve 30-án két csodás hangú énekesnő, Auth Csilla és Radics Gigi ad koncertet. Az újévet tűzijáték köszönti, előtte és utána két zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról, a kíváncsiakat viszont jósda várja, ahol megtudhatják, hogy mit hoz számukra a 2013-as év!

De a NaturMed Hotel Carbonában is szuper programokat találsz, ha év végi kikapcsolódásra vágysz! Karácsonykor St martin, szilveszterkor pedig Zséda koncentrjével várják a vendégeket! Azt tudtad, hogy a NaturMed Hotel Carbonában két, egymástól elkülönített professzionális szauna részleget (az egyiket fürdőruhában, míg a másikat a nélkül lehet használni) találsz? Az év utolsó hétvégéjén a szaunázók éjszakája és naponta négy alkalommal megrendezett különleges szauna attrakció várja a vendégeket!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend