2012.12.23.@ 16.12

Karácsonyi ajándékkönyvek

Még van néhány órád, hogy beugorj a legközelebbi könyvesboltba, és beszerezz egyet az év legizgalmasabb könyveiből. Mi ezt a kettőt ajánljuk…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Karácsonyi ajándékkönyvek

David Mitchell: Felhőatlasz
Akár láttad a filmet, akár nem, kezdd el olvasni ezt a regényt még ma, mert az egyik legfontosabb könyvről van szó, ami az utóbbi években született. Ha imádod a monumentális love story-kat, nem vagy rosszul a reinkarnációs/időutazásos történetektől (mint például Az időutazó felesége, vagy a Ház a tónál), és csíped a gondolkodós sci-fiket is, akkor tuti, hogy a Felhőatlasz lesz a legújabb kedvenced. A történetet kicsit nehéz összefoglalni, de azért megpróbáljuk: összesen hat szálon fut összesen a cselekmény, különböző korokban, de olvasás közben összeáll majd a kép, és rájössz, hogy mindegyik sztorinak ugyanazok a főszereplői, csak más testben születtek újra. Libabőrözés és bőgés garantálva!

 

 

 

 

 

 

 

Hidasi Judit: Kilenc
Ha olvastad az írónő eddigi regényeit (Rozéfröccs, Április út), akkor tudod, hogy ha romantikus, humoros és közben mégis életszerű, gondolatébresztő sztorira vágysz, akkor rá mindig számíthatsz. Az új könyv főszereplője Piroska, akinek lelépett a pasija Afrikába, és hogy elterelje a figyelmét a bánatáról, a lány elfogad egy nagyon furcsa ajánlatot egy híres és titokzatos színházi rendezőtől. Kilenc színészt kell megtalálnia, hogy elkészüljön egy különleges darab, szóval elindul az egyik lökött barátnőjével és a volt pasijával karöltve egy országos körútra, hogy aláírassa a kilenc színésszel a szerződést. Közben persze sok-sok dologra rájön a szerelemmel, barátsággal és persze elsősorban önmagával kapcsolatban.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend