2013.01.15.@ 13.01

3 meglepő infó Carrie Bradshaw-ról

Tegnap végre elindult az Egyesült Államokban a Carrie naplója! Anélkül, hogy lelőnénk a nagy poénokat, eláruljuk, mi minden derült ki kedvenc sorozathősünkről az első részben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 meglepő infó Carrie Bradshaw-ról

Azt hitted, hogy a 94 epizód alatt mindent megtudtál Carrie-ről, mi? Pedig amikor először megismertük őt 1998-ban, ő már a harmincas éveit taposta, és néhány halvány utalást leszámítva semmi nem derült ki a hat évad alatt arról, honnan is jött a csaj, és milyen volt az élete, mielőtt übermenő újságíró és legendás cipőrajongó lett. Nos, miután január 14-én, hétfőn a CW csatornán lement az új Carrie-sorozat legelső része, pár izgi infóval lettünk gazdagabbak:

 

1. Amikor Carrie másodikos volt a gimiben, az anyukája meghalt, és attól kezdve az apukája egyedül nevelte őt, és a húgát, Dorritot. Ez azért is érdekes, mert az egyik Szex és New York-epizódban Carrie csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy 5 éves korában az apukája elhagyta a családjukat… Hm, úgy tűnik, füllentett a csaj!

 


Carrie durcás tesója, Dorrit

 

2. Mielőtt megismerte volna Mirandát, Charlotte-ot és Samanthát, szintén három öribarija volt: Maggie, Jill és egy meleg srác, Walt.


Maggie, Jill és Walt, Carrie legjobb barátai

3. Miss Bradshaw már fiatal korában is rajongott az olyan kiegészítőkért, amik a nevét formázták: még a híres Carrie-nyaklánc előtt egy csini kis C-medált viselt a nyakában. Ha tetszik, rendelhetsz is ugyanilyet ERRŐL a honlapról!

Reméljük hamarosan itthon is elindul a sorozat, nyomj egy lájkot a cikk alá, ha örülnél neki!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend