1 perc CosMosoly: 3 titok a Dawson és a haverok sztárjairól

Gondolnád, hogy már kereken 15 éve annak, hogy Dawson és kis csapata belépett az életünkbe? Lehet, hogy az epizódokat már kívülről fújod, de ezeket a furcsa infókat még tuti nem hallottad a szereplőkről…

1 perc CosMosoly: 3 titok a Dawson és a haverok sztárjairól

James Van Der Beek

Dawson nem csak a sorozatban, de a való életben is egy kissé fura fiú: sosem hord fehér és fekete színű zoknit, ellenben a különféle mintás zoknikért teljesen odavan. Nagy szerencséje, hogy ez eddig egyszer sem villant ki a mintás zoknija, a szmokingja alól a vörös szőnyegen… Lett volna ám nevetés!

Katie Holmes

Azt gondoltuk, hogy az az ember, aki élt már egy fedél alatt Tom Cruise-zal, az nem fél semmitől. Tévedtünk! Sosem találnátok, ki, hogy a korábban Joey-t alakító színésznő mitől retteg: a mosómedvéktől!

Joshua Jackson

Tutira nem hinnéd, de a sorozat Pacey-je már biztosan túl van élete egyik legkínosabb élményén. Jelenlegi barátnőjét, Diane Kruggert egy romantikus, virággal borított teraszú étterembe vitte első randevúra, csak azzal nem számolt, hogy Diane őrületesen allergiás. Szóval a randi inkább tüsszögésben és vakarózásban volt gazdag, nem csókokban és szerelmes pillantásokban.

Még több

weekend